2777
2789
عنوان

لک لانه گزینی

243 بازدید | 10 پست

سلام دوستان.من این ماه واسه اولین بار شروع کردم واسه خوردن قرص دوفاستون واسه تنظیم پریودیم.۶ ابان میشه ۱۰ روز تمام از قطع قرص.دیشب ی لک دیدم.فک کردم پریود شدم.ولی تا الان هیج چیزی دیگ ندیدم.ممکنه لکه لانه گزینی باشه؟دیشب میشد ۶ روز ک قرص رو قط کردم ینی ۳۱ سیکلم بود.امروز ۳۲ سیکلم

میشه  واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستین؟؟؟😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه من بودم که طاقت نداشتم و همین الان میذاشتم ببینم جواب  چی میشه😁

اخه دو روز پیش گزاشتم منفی بود😑 از وقتی ک این لک رو دیدم کنجکاو شدم ببینم لک لانه گزینی هست یا عوارض قرص هست یا اینک لکه قبل پریود..

اخه دو روز پیش گزاشتم منفی بود😑 از وقتی ک این لک رو دیدم کنجکاو شدم ببینم لک لانه گزینی هست یا عوار ...

واااای خدا صبرت بده... من متنفرم از این بلاتکلیفی... 

الان چند ماهه تو اقدامم... لکه بینی دارم. هی میاد. هی قطع میشه. دلم درد میگیره. دو ساعت بعدش خوب میشه... تا چند روز بلاتکلیفم. تا اینکه بالاخره پری تشریف میاره و دیگه می فهمم باردار نیستم.... 

واااای خدا صبرت بده... من متنفرم از این بلاتکلیفی...  الان چند ماهه تو اقدامم... لکه بینی دارم ...

اره الان نمیدونم باردار هستم یان.بدتر ازهمه این ک اسباب کشی هم داریم.میخام خیالم راحت شه و مطمعن شم ک هستم یا ن

اره الان نمیدونم باردار هستم یان.بدتر ازهمه این ک اسباب کشی هم داریم.میخام خیالم راحت شه و مطمعن شم ...

ان شاالله که زودتر وضعیتت مشخص بشه

من که دیگه دلم میخاد بشینم و زار بزنم اون چند روز بلاتکلیفی رو...