2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من وقتی خط دوم بی بی چک رو دیدم باورم نمیشد شوهرمو از خواب بیدار کردم ازش پرسیدم این چندتا خطه؟😂 خ ...

خدا نی نیتو برات حفظ کنه عزیزم 

منم یه بار همینجوری کردم بی بی مثبت شد

رفتم آز گفتن مشکوکه 

روزی که تعیین کرد برم دوباره آز داشتم حاضر میشدم یهو زیر دلم درد گرفت و پری شدم هر دوتامون بد ضد حالی خوردیم 

برا همون میگم تا آز مثبت نشده به شوهرا نگیم

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
خدا نی نیتو برات حفظ کنه عزیزم  منم یه بار همینجوری کردم بی بی مثبت شد رفتم آز گفتن مشکوکه&nb ...

ممنونم عزیزم.اخه من بیشتر از یک سال اقدام بودم.اون ماهی که بی بی چک مثبت شد عکس رنگی گرفته بودم.یجورایی منتظر معجزه بودم.درسته مشکل خاصی نداشتم ولی حامله نمیشدم.دخترم معجزه خدا بود.انقد ذوق زده بودم که نتونستم به شوهرم خبر ندم...

الان بچه داری؟

خدا نی نیتو برات حفظ کنه عزیزم  منم یه بار همینجوری کردم بی بی مثبت شد رفتم آز گفتن مشکوکه&nb ...

ببینید بی بی منو بعد ۲ سال انتظار مثبت شد اونم کاذب 

امیدوارم هیچ منتظری تو دنیا براش این اتفاق نیفته 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
ممنونم عزیزم.اخه من بیشتر از یک سال اقدام بودم.اون ماهی که بی بی چک مثبت شد عکس رنگی گرفته بودم.یجور ...

نه عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه الان دو ساله اقدامم تنبلی شدید تخمدان دارم 

این ماه تو ده روز ۱۴ تا آمپول تحریک تخمدان زدم فقط تخمکام یه سایز رشد کرد 

تو بارداری گلم واسه منو هر کی تو شرایط منه خیلی دعا کن 

نه عزیزدلم خدا از دهنت بشنوه الان دو ساله اقدامم تنبلی شدید تخمدان دارم  این ماه تو ده روز ۱۴ ...

من خودم انتظار کشیدم از این دکتر به اون دکتر .حتی اخرش رفتم مرکز ناباروری که بهم گفتن اسپرم شوهرم ضعیفه.برام عکس رنگی نوشتن که با کلی بدبختی اون عکس رو انداختم.من درک میکنم انتظار خیلی سخته.خدا کاش قابل بدونهو دعامو بشنوه.خدایا هیچ زن وشوهری رو در انتطار بچه نذار.دل همه ی منتظرارو شاد کن .مخصوصا این دوستمون (هلما جوونی).الهی آمین

من خودم انتظار کشیدم از این دکتر به اون دکتر .حتی اخرش رفتم مرکز ناباروری که بهم گفتن اسپرم شوهرم ضع ...

مرسی عزیزدلم الهی آمین

عزیزم پیاز درمانی کردی؟خیلیا تواین سایت جواب گرفتن

نه پیاز درمانی چجوریه؟؟

ببینید بی بی منو بعد ۲ سال انتظار مثبت شد اونم کاذب  امیدوارم هیچ منتظری تو دنیا براش این اتفا ...

ادرار بیشتر از سه قطره بوده این طور شده انشالا این ماه مثبت غیرکاذب میشی

این نیز بگذرد 💔💔💔
ادرار بیشتر از سه قطره بوده این طور شده انشالا این ماه مثبت غیرکاذب میشی

نه اتفاقا کم ریختم 

ممنون عزیزدلم

عزیز تو گوگل سرچ کن بطور مفقصل و کامل توضیحش هست.ایشالا انجام بدی و نتیجه داشته باشع

ممنونم گلم