خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
ممنونم دوستان، ماه دوم اقدام بودم، خداروشکر، دعا کنید بمونه برام، آزمایشگاه جمعه هستن؟
شاید باشه عزیزم
ولی اگه نبود
و خیلی کنجکاوی برو آزمایشگاه بیمارستانا حتما بازه
خدایا شکرت بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین
خیلی خوشحالم و استرس هم دارم در مورد مراحل بعدی بارداری و تااااا تهش
آزمایشت مثبت بود که ان شاءالله هست حتما تایپک بزن گلم
والا تا دو روز بعد تاخیر علامتی نداشتم، فقط پری نبود، بعد کم کم درد تخمدانا شروع شد، الان خوب شده، حال روحیم شب قبل پریود همیشه عصبی بود ایندفعه خوب بودم