2777
2789
ان شاءالله که هر چه زودتر داداشی دخملت بیاد تو دلت گلم واسه منم دعا کنید و همه ی اونایی که منتظرن ...

عزیز دلم حتما برات صلوات فرستادم😘😘

کاربرmelissssssaهستم،منم به لیست ترکونده ها اضافه کنین لطفا😕😕اهای اونی که شبا میای سطل اشغال کوچه رو برعکس میکنی😐😐یه روز گیرت میارم میترکونمت😐😐
 من تازه نوزادم بدنیا اوردم و ده روز دیگه به پری مونده ... جلوگیری طبیعی داشتم حس میکمم دوباره ...

فکر نکنم‌ گلم 

آخه بعد زایمان تخمدانا تنبلن و رحم‌هنوز بافتاشو کامل نکرده نگران نباش از داروخونه بپرس اگه عیبی برا بچه نداره قرص اورژانسی بخور

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیز دلم حتما برات صلوات فرستادم😘😘

مرسی عزیزدلم 

خدایا شکرت  بعد از چهار سال انتظار قربونش برم امام رضا عیدیمو داد 😍 ۱۱ تیر جواب آزمایشم مثبت شد 😍 ۲۱ تیر صدای قلبشو شنیدم خدایا شکرت برای سلامتی فندقم و قسمت تمام منتظرا که مامان بشن صلوات بفرستین 
فکر نکنم‌ گلم  آخه بعد زایمان تخمدانا تنبلن و رحم‌هنوز بافتاشو کامل نکرده نگران نباش از داروخو ...

یعنی الان قرص جواب میده سه و چهارر روز گذشته از اقدام

فقط باید بخدا پیله کرد.. زیرا فقط با او میتوان پروانه شد... 
یعنی الان قرص جواب میده سه و چهارر روز گذشته از اقدام

اگه سه روز گذشته باشه آره 

بازم‌ بپرس از دکتر داروخونه گلم و هرچه زودتر تهیه کن