2777
2789

واقعیت چند ماه پیش داشتیم خونه ی مامانم رو خونه تکونی میکردیم که زن داداشم ازبین وسیله های مامانم یه سری مدارک برداشته و برده به داداشم داده، البته این مدارک مربوط به بابام بود شناسنامه و یه سری وسایل بابام، خلاصه این وسایل رو بدون اینکه از مادرم اجازه بگیره یا به ماها بگه برداشته برده خونشون و به برادرم داده که برادرم هم اونارو بده به بابام،( اینم داخل پرانتز عرض کنم که بابام با این برادرم و زنش با مامانم دشمنن و یه تیم برعلیه مامانم تشکیل دادن ) بخاطر همین قضیه یه اختلاف افتاده خونمون، حالا ما به داداشمون میگیم زنت چه حقی داشته از خونه مامانمون وسایل برداره یواشکی ببره خونش و بعدم تحویل پدرشوهرش بده؟ داداشم در جواب گفت :وسایل بابام بوده ربطی به مامان نداره، بابا خودش میدونه، واقعیت ما خیلی ناراحت شدیم و گفتیم اینا ( بابا و مامانم ) زن و شوهرن خودشون میدونن حالا وسایلاش بین وسایلای مامان باشه به زن تو چه ربطی داره، ازبس پررو هستن زیر بار نمیرن که کارشون غلطه، ما اسم این کار رو دزدی میذاریم، نظر شما چیه؟

دزدی که نیست نمیدونم شایدم هست من فکر میکردم دزدی فقط جنبه مادی داره😐ولی چه اشغالیه عروستون بگو به تو چه اخه زنیکه 

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم...خوب بهش گفته فلان چیزمو بیار ‌...اگه بابات ک صاحب مدارکه اطلاع نداشت و راضی نبود میشد دزدی گلم 

.دوس دارم همسرم خوب شه معجزه شه و سنگای کلیه ش از بین بره و دیگه هیچوقت سنگ نسازه...