2777
2789
عنوان

😥خسته ایم

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 19 پست
مطمن باش درست میشه.و ان شا اللهوقتی همچی درست شد قدر همه چی رو بیشتر میدونید چون شدایط سختی رو ادم ت ...

اره دقیقا همینطوره

زندگیمونو به کامم تلخ نکن، من با خودت قهوه تلخ مینوشیدم :)
اره دقیقا همینطوره

اره عزیزم میگذره ....هرچند خیلی سخت اما مطمن باشه بالاخره میگذره .تموم میشه.

همیشه به خودتون امیدواری بدید بگید بالاخره تموم میشه ...روزهای خوب بالاخره میرسه.و واقعیتم همینه.

تیکر کاهش وزنمه.وزن اولیه ۷۸وزن فعلی ۷۲وزن هدف ۶۹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم میگذره ....هرچند خیلی سخت اما مطمن باشه بالاخره میگذره .تموم میشه. همیشه به خودتون امیدوا ...

الان شما از موقیتتون راضی هستید؟ خودتونم شاغلید؟

الان شما از موقیتتون راضی هستید؟ خودتونم شاغلید؟

نه عزیزم من شاغل نیستم.

ما وقتی عقد کردیم شوهرم یه کار رو هوا داشت با درامد خیلی پایین.ولی قرار بود دنبال یه کار خوب بگرده.و مطمن بود که سربازی نمیره.ولی نه تنها نتونست کار بهتری پیدا کنه بلکه مجبور شد بر خلاف همه ی تصوراتش سربازی هم بره.خیلی سخت بود و وقتی رفت ما سر خونه زندگی هم رفته بودیم و شوهرم سرباز بود خیلی سخت میگذشت خیلی ولی گذشت.وقتی شوهرم سربازیش تموم شد حتی یه روزم منتظر نموند و رفت دنبال کار گشت یکی دوماهی رو دنبال کار گشت اما بالاخره خدا رو شکر موفق شد.الانم کارش بد نیست خدا رو شکر شاید عالی نباشه اما شرایطمون خیلی نسبت به قبل فرق کرده و ما همیشه ممنون خدا هستیم.زندگیمون خدا رو شکر بعد سختی هایی که کشیدیم برکت پیدا کرد.

مطمن باش اجر سختی هایی که الان میبینید رو در اینده خواهید دید.مطمن باش همینجور نمیمونه میگذره و اوضاع حتما خیلی بهتر خواهد شد.شک نکن.

تیکر کاهش وزنمه.وزن اولیه ۷۸وزن فعلی ۷۲وزن هدف ۶۹
نه عزیزم من شاغل نیستم. ما وقتی عقد کردیم شوهرم یه کار رو هوا داشت با درامد خیلی پایین.ولی قرار بود ...

مرسی،واقعا با کامنتتون امید گرفتم