2777
2789
عنوان

یادتونه بچه ک بودیم...

144 بازدید | 22 پست

مدرسه ک میرفتیم پفک ، منتشران، گام ب گام ، چیپس ، لواشک، هرگونه کرم و لوازم آرایش تو مدرسه ممنوع بود

مثلا اگه منتشران میبردیم مجازاتش سنگین بود😂😂

یه بار پفک برده بودم مدرسه معاونمون منو کشوند دفتر😂 دعوام کردن

حالا الان راااحت تو تی وی تبلیغات شاه کلید پنجم، ششم و...😂😂

چقد الان بچه ها راحتن

یه زن همیشه باید امید داشته باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان میگن مشق نباید مشق داد باید بچه ها وقتشون رو به خوشی بگذرونن. اون موقع ها یه بار مشق نمینوشتی ما رو میشوندن کف کلاس😐

من ۲۱سالمه جرائت نمیکردم بخرم میترسیدم معلممون متوجه شه آبروم بره اخه جزء شاگرد ممتازای مدرسه بودم ولی دوستام یواشکی استفاده میکردن

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
من ۲۱سالمه جرائت نمیکردم بخرم میترسیدم معلممون متوجه شه آبروم بره اخه جزء شاگرد ممتازای مدرسه بودم و ...

آره ما هم همینطور بود

گام به گام ما بهش میگفتیم خیلی هم تاکید داشتیم هرکی داره تنبله😂😂😂😂

آره ما هم گام ب گام میگفتیم

هرکی داشت منفور کلاس بود😂😂😀

آره یادمه ما یواشکی ژله درس میکردیم از خونه میاوردیم میخوردیم چ حالی میداد گام ب گامم هیچوقت نبردم مدرسه تو خونه ازش استفاده میکردم برا ریاضی😁😁 اهل آرایشم نبودم ولی خوراکیای ممنوعه زیادمیخوردیم کرمم میریختیم فجییییییییییع گوشی میبردیم یواشکی عکس خواننده ها و بازیگرای مورد علاقمونو نگامیکردیم بعضیام با دوس پسرشون میحرفیدن تو اس یادش بخیر یکیم بود ازاون فیلما میاورد همش علاقه داشت بهمون نشون بده مخصوصا ب من ازش فراری بودم بچه هامیخاستن اذیتم کنن اونو مینداختن ب جونم😑😖😂😂وای چقد حرف زدم

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
آره یادمه ما یواشکی ژله درس میکردیم از خونه میاوردیم میخوردیم چ حالی میداد گام ب گامم هیچوقت نبردم م ...

وااای چه بامزه بودیمااا😂😂😀

آره انگار همه جا یه نفر بود ک فیلم ... بیاره به همه نشون بده

ما هم داشتیم ازین موردا😀

مدرسه ی ما چیپس و پفک می فروخت ولی گام به گام که نگووو حکم ماهواره داشت   

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔
وااای چه بامزه بودیمااا😂😂😀 آره انگار همه جا یه نفر بود ک فیلم ... بیاره به همه نشون بده ما هم د ...

دختره مشکل داشت با خنده میاورد میگف ببین ببین 😨😨 البته الان شنیدم آدم شده خیلی خوب بود اون دوران😂

واکنش من به تاپیکا : " گل زده بودن ، حالت طبیعی نداشتن"😳☻... ❤❤But you'll never be alone..I'll be with you from dusk til dawn...I'll hold you when things go wrong...I'll be with you from dusk til dawn❤❤آهای خوشگل عاشق♡♡آهای عمر دقایق♡♡آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق♡♡I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤