negim مدیر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2379 عنوان ناخنام | مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 48 پست لطفا نظر بدین ممنونم😉😉😊😊😘😘 کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها.... 1397/08/03 | 23:50 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
صبا۳هستم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 966 بله شرایطی که گفتین و نماین ده مرجعشونم گفته بود ولی فکر کنم بهشون گفتن بودن ب خاطر شرایط زمانه که ز ... نه عزیزجونمن دیروز بخاطر یکی از کاربرهای اینجابازهم شخصا بامرکز پاسخگویی تماس گرفتم وکامل باهاشون صحبت کردم دراین مورد!!!اتفاقا تاکید داشتن که زیبایی اصلا ملاک ضرورت ومجوز کاشت ناخن نیست!!!اون برای شخصی هست که ناخنهاش مشکل وبیماریه خاصی داشته باشه! حیدریم!!!! حیدریم!!!! عاشق ...............😍😘
negim مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2379 نه عزیزجون من دیروز بخاطر یکی از کاربرهای اینجابازهم شخصا بامرکز پاسخگویی تماس گرفتم وکامل باهاشون ... والا من که نمیدونم دوستم اهل نماز هست و ناخن هاش ضعیف پرسیده بودش بهش اینجودی گفته بودن کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....
صبا۳هستم عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 966 متاسفانه مشکل مااینه که هم خدارو میخواهیم هم خرمارو!!!!یحورایی کلاه شرعی درست میکنیم تا به مقصودهای دنیایی خودمون برسیم!😔😔😔😔ولی امان از روز حسرت😔😔😔 حیدریم!!!! حیدریم!!!! عاشق ...............😍😘
negim مدیر استارتر عضویت: 1397/04/08 تعداد پست: 2379 متاسفانه مشکل مااینه که هم خدارو میخواهیم هم خرمارو!!!! یحورایی کلاه شرعی درست میکنیم تا به مقصودها ... غصه نخور عزیزم اون اشخاص نماینده های تعیین شده خود مراجع هستن اشتباه راهنمایی کنن پای اوناست . کاش میشد اینده رو دید. اینده با بعضی ها و اینده بدون بعضی ها....