2777
2789
عنوان

چه کنم من اخه

76 بازدید | 3 پست

یه بچه 4ماهه دارم... شوهرم تعطیلات کاریش5 شنبه و جمعست .... تو هفته بخاطر بچه داری خیلی حوصلم سر میره و دلم بیرون و تفریح میخواد. شوهرم آخر هفته ها رو میره با دوستاش و تا بیاد خونه ساعت 9 ببعد میشه.... برا همین هر هفته داستان داریم و بحثمون میشه. من میگم چرا بجای دوستات نمیای مارو ببری بیرون.. اونم میگه گیر میدی و.... من چیکار کنم؟ مثلا امروز من 3 تا مهمون داشتم ک همکارام بودن.... ساعت 7 اینا رفتن.... ساعت 8 شوهرم زنگید من دارم میرم با فلانی تا نیم ساعت دیگه میام... گفتم باشه.. بماند ک فکر کردم میخواد مارو ببره بیرون.... بعد تا بیاد شد 9ونیم...اومد گفتم باز با دوستات بودی؟ قاطی کرد و پاشو محکم زد بهم و عصبانی شد.... گفت تو با دوستات گفتی خندیدی؟ بعد بهم گیر میدی... وقتی این چیزا پیش میاد همش یاد زایمانم میفتم یاد دریایی ک کشیدم و دلم خیلی میسوزه... 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان