من نمیدونم چرا اینجوری ام که اگه بخوام برم بیرون و مهمونی و...یا مهمون بیاد انقدر برام سختهههههه انگار میخوام بمیرم کسی هست مثل هم باشیم؟جونم بالا میاد انقدر کلافه میشم اصلااااا ارامش ندارم تا برسیم خونه خودمون.واقعا بودن تو جمع برام سخته نمیدونم چرا یجورایی انگار خسته و بی حوصله میشم..تعجب میکنم بعضیا چطور راحت و با خوشحالی مهمونی و تفریح میرن
خجالتی هم نیستماااا فقط خیلی برام سخته یعنی افسرده ام؟ کسی هست مثل من باشه؟
هیچ با خودمون فکر کردیم چرا گاهی انرژیمون رو صرف آزار و رنجش دیگران میکنیم؟💚
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ادم جایی رو ک دوس داشته باشه ک اینطوری نمیشع من خونه مامانم باسر میخام برمممم ولی جاهای دیگههههه اعصابم بهم میریزه
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢
ان تیم ۳/۴بوده شاید امینوسنتز بشممم😔😔دعا کنید نی نی مو😘😘😢لطفایک صلوات محمدی پسند واسه نی نی ام بفرسین بعد از دوسال مبارزه با تنبلی تخمدان نی نی دارشدم اونم با امپول😢😢