2777
2789
عنوان

لطفابیاید......

87 بازدید | 10 پست

کسی بوده تاپای طلاق رفته باشه برگشته باشه؟؟بعدش چه اتفاقی افتاده؟؟رابطتون بدترشده یابهتر؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

من دیدم کسیو ک تا طلاق رفتن و برگشتن

ی مدتی همه چی خوب بود و آروم

بعدش بخاطر اینک مشکل اخلاقی از آقا بوده بازم شروع کرد همون رفتارای قبلشو حالا نه ب شدت قبل 

چون بیکار بود و ....

الان ۵ساله کار میکنه

نه به بدیه گذشته هستن و نه ب خوبیه اون اوایل ک باز برگشتن زندگی کردن...

من دیدم کسیو ک تا طلاق رفتن و برگشتن ی مدتی همه چی خوب بود و آروم بعدش بخاطر اینک مشکل اخلاقی از آ ...

اهان....مرسی...آقاپشیمون شده یاخانم؟؟؟بعدفامیل بادیدبدی بهشون نگاه نکردن؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اهان....مرسی...آقاپشیمون شده یاخانم؟؟؟بعدفامیل بادیدبدی بهشون نگاه نکردن؟

شوهره از کاراش پشیمون شده بود و یکمم تغییر کرده بود چون معتاد بود ترک کرد کار پیدا کرد خونه خوب اجاره کرد باکمک پدرش

الان معمولی هستن

ولی رو خانمه فشار هست دیگه چون اگه خدانکرده بخواد باز برگرده پیش خانوادش کوچیک میشه خیلی

شوهره از کاراش پشیمون شده بود و یکمم تغییر کرده بود چون معتاد بود ترک کرد کار پیدا کرد خونه خوب اجار ...

مرسی

منم عقدم  یهویی خیلی ریخته بودیم بهم تا پای طلاق رفتیم هیچ کدوم دادخواست ندادیم ولی حرفش بود .. خداروشکر الان خوبیم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
منم عقدم  یهویی خیلی ریخته بودیم بهم تا پای طلاق رفتیم هیچ کدوم دادخواست ندادیم ولی حرفش بود .. ...

اهان شمابه من درخواست دوستی داده بودین؟

اهان شمابه من درخواست دوستی داده بودین؟

اره قبول نکردی که عزیزم

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹
اره قبول نکردی که عزیزم

ببخشیدفک کنم متوجه نشدم تازه واردسایت شدم زیادبلدنیستم

خیلی باید تلاش کنین واسه خوب شدن رابطه

حتما مشاور برین

مشکلاتتون رو خیلی اروم به هم بگید

اگر چیزی ناراحتتون کرده

در میون بزارین

از قول من به باران بی امان بگو,دل,اگر دل باشد اب از اسیاب علاقه اش نمی افتد