سلام یبخشید میخوام یخورده وقتتونو بگیرم ببینم کی مقصره.جند وقت پیش گوشیه شوهرم و برداشوتم دیدم تو اینستا یه خانومی میام داده سلام بچه محلو این حرفا عکس فرستاده بود بعد باشوهرم دعوا کردم گفتم گفت از رو کنجکاوی خواستم ببینم کیه ک منو میشناسه گفتم عکست ببینم همونه ک میگه اینم بگم ک اهل دروغ نیست ومیدونم ک اصلا اهل خیانت نیست ولی ازروی کنجکاوی یا نمیدونم بگم شیطنت اگه کسی بیاد سمتش باهاش حرف میزنه درحداین ک بچه کجایی اسمت چیه وقتی بهش میگم میگه من دوستو اشنا زیاد دارم میخوام بدونم از طرف کسی نباشه میدونم حوصله کاریو نداره ولی درهمین حدم من خیلی اعصابم بهم میریزه اینم بگم اصلا دوست نداره کسی ب گوشیش دست بزنه حتی خودشم اگه گوشیه من یروز جلو دستش باشه بهش دست نمیزنه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
❤️🌈💚🌈💛🌈💜🌈💙🌈🧡🌈💖🌈❤️🌈💜🌈💖🌈گل سرخم چرا پژمرده حالی؟ بيا قسمت كنيم دردی كه داری بيا قسمت كنيم، بيشش به من ده كه تو کوچک دلی، طاقت نداری🌈💓🌈💝🌈💞🌈🌈💔🌈💘🌈❤️🥺🥰😊🤗
بدت نیاد ولی من خیلی از مردای اینطوری بدم میاد . یعنی چی از سر کنجکاوی میره با زن غریبه حرف میزنه . اصلا با نامحرم در حد نیاز فقط باید صحبت کرد من که اینطوریم محیط کارم بیمارستانه و عموما زن و مرد با هم صمیمی هستن ولی من فقط در حد نیاز صحبت میکنم شاید در روز پنج کلمه 😁 شوهرمم همکار خانم داره ولی در حد سلام . به نظرم باید یه ذره حریم رو عایت کنه مخصوصا کسی که متاهله . حق با شما بوده دوست عزیز
خدایا به عزت و آبروی بنده های خوبت به من و همسرم کمک کن 🌷 دوستت دارم 😘
منم الکی گفتم امروز گوشیتو دیدم با کسی حرف میزنی گفت ن ولی خیلی عصبی شد ک چرا باز بگوشیم دست زدی دعوام کرد منم شلوغش کروم ک اره من بگوشیت دست نزده بودم ولی با این رفتارت حتما یجیزی داری ک اینجوری میکنی تو بحث متظورشو رسوند ک از دست زدن ناراحت باز من سر حرفم بود اخرشم دعوامون بالا گرفت منم اومدم تو اتاق اونم از صبح درستو حسابی چیزی نخورده ناهارم نخورده شامم نداریم اعصابم خورده الکی دعوا راه انراختم بدون دلیلو مدرک حالا شما بگید واقعا من مقصرم یان