2777
2789
😢خدابیامرزتش 

مرسی😟😢

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چجوری یعنی؟موقع جون دادن؟یا بعدش؟کلا بعد مرگ از سوراخهای بدن دفع میشه. براهمین بعد غسل پنبه میزارن. ...

نمیدونم شاید اینطوره. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی ربطی داره مگه امام حسین چیکار کرده بود که اونجور شهید شد چرا الکی قضاوت میکنید بابای من خیلی اذیت ...

دلخور نشو ببین خودت میگی باباتون قبل مرگش پس ایشون درداش کشیده بعد با خیال راحت رفته

یه عده مرگ راحت دارن اما عذاب اصلی اونطرفه

بعد چجوری باززنده شدی؟

حالا بزار بقیه اش رو بگم یهو دیدم نشستم ولی نشسته بودم رو خودم روحم تا سینه ام بالا اومده بود برگشتم دیدم خوابیدم ولی نشسته بودم نمیتونستم تکون بخورم بدنم مثل اینکه با میخ چسبونده بودیش به تشک بعد دوتا فرشته دیدم هیکلی بودن سرتا پا سفید پوشیده بودن ولی نور طلایی ازشون ساتع میشد  که اول فکر کردم نکیر و منکرن بعد گفتم حضرت علی و حضرت فاطمه ان ولی بعد فهمیدم موکل های ایت الکرسین چون من همیشه موقع خواب ایت الکرسی میخوندم این رو هم بگم ناراحتی قلبی داشتم فکر کردم بر اثر همون مردم بعد اون دوتا فرشته با یه صدای خیلی قشنگ و مهربون بهم گفتن هر چی میخوای از ما بپرس بعد من مثل خنگا هی میگفتم مامانم رو میخوام تو دوران دبیرستان بودم چهل روز بود تصمیم گرفته بودم گناه نکنم نماز اول وقت میخوندم استغار میکردم خلاصه حسابی تو فاز مذهبی بودم خلاصه بهم گفتن باشه برو مامانت رو پیدا کن از بدنم جدا شدم تصمیم گرفتم تو اتاقی که خواهرم قبل از خواب دیدم رفته توش رفتم دیدم خوابیده هرچی صداش میکردم تکون نمیخورد درصورتی که وقتی خواهرم خواب بود از کنارش رد میشدی بیدار میشد یهو کلخونه رو انگار تونستم ببینم که دیدم مامانم اصلا خونه نیست برگشتم به جسمم اون دوتا گفتن حالا چی میخوای بدونی چی شده با گریه گفتم اره چون دیگه شستم خبر دار شد که مردم گفت تو مردی میری هم بهشت ولی چون خیلی غیبت میکردی(من اونموقع ها نمیدونستم غیبت اینقدر بده چون اطرافم زن های مذهبی همش در حال غیبت بودن و من فکر میکردم کار درستیه چون غیبت ادم های گناهکار رو میکردم) با دهان کج میری بهشت که بخودم اومدم دیدم اره دهنم کجه تو همونحالت شروع کردم ایت الکرسی رو خوندن یهو انگار از بلندی بیوفتم بدنم یه تکون شدیدی خورد از خواب بلند شدم و دیدم خواهرم تو اتاق خوابیده با همون حالتی که دیده بود یعنی هر تغییری که بعد از خوابم تو خونه اتفاق افتاده بود من تو حالت روحیم دیده بود 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...

حضرت فرمودند: «علت راحت جان دادن مومن آن است که خداوند ثواب نیکی هایشان را زود به او عطا فرماید. و علت سخت جان دادن مومن آن است که از این طریق، گناهانش را محو کند تا در آخرت، پاک وارد شود و سزاوار پاداش ابدی باشد و اگر کافری با آسانی جان داد به خاطر آن است که خداوند تعالی پاداش اعمال نیکش را از این راه به او عطا کند و در آخرت در عقوبت عذاب دائمی به سر برد و اگر کافری با مشقت جان سپرد این آغاز عذاب الهی برای اوست بعد از آنکه حسنات او تمام شده است. خداوند هرگز ستم نمی کند

😔آخی عزیزم چقد برای خواهر سخته قلبم به درد اومد پستای بعضیاتون رو خوندم 

خدا نصیب دشمن هم نکنه ،همیشه یه گوشه قلبم خالیه انگار ،تو بهترین موقعیت ها و خوشی ها بازم از ته دل نمیتونم خوشحال باشم.....

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

چی ربطی داره مگه امام حسین چیکار کرده بود که اونجور شهید شد چرا الکی قضاوت میکنید بابای من خیلی اذیت ...

هر کسی یه جوری مرگو تجربه میکنه اون جوری که خدا صلاح میدونه قائده و قانون کلی وجود نداره خودت با این فکرا ناراحت نکن 

بعدم بابات اینقد خوب بوده مطمئن باش به خاطر سختی که کشیده اگه احیانا سر سوزن خطایی هم داشته دیگه پاک پاک از دنیا رفته و الان جاش خوبه 🙏

حضرت فرمودند: «علت راحت جان دادن مومن آن است که خداوند ثواب نیکی هایشان را زود به او عطا فرماید. و ع ...

خداوند هرگز ستم نمیکند ..چقد خوووب و عادلانه بود ..مرسی خواهر گلم عالی بوود

حالا بزار بقیه اش رو بگم یهو دیدم نشستم ولی نشسته بودم رو خودم روحم تا سینه ام بالا اومده بود برگشتم ...

وای چه جالب 😲

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خدا نصیب دشمن هم نکنه ،همیشه یه گوشه قلبم خالیه انگار ،تو بهترین موقعیت ها و خوشی ها بازم از ته دل ن ...

😘 عزیزم راست میگی آدم حاضره برای برادرش جون بده ولی جای خالیشو نبینه واقعا امتحان سختی بوده برای همتون 

خدا بقیه عزیزات برات نگه داره 🙏

اره پسرم  4 و5 ماهش بود صبح شیر ش دادم خوابوندمش شوهرم رفت آمدم بخوابم تو خواب وبیداری یه خانمی ...

خب 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

بعد یه چیزی مثل فیم از زندگیم بود بعد عروسیم بعدم همه سیاه پوشیده بودن گفتم این چیه گفت باید بریم  تا گفتم باشه یهو پریدم ولی نمیتونستم تکون بخورم یه چیزی از بدنم از نوک پاهام مرفت بیرون خیلی گرم بود