2777
2789
جون به سر کردن یعنی یکی که داره جون میده نباید پیشش باشی یا اگه هستی اصلا نباید سروصدا کنی یا جیغ بز ...

😢

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سر بابام تو بغل بود هر چی صداش کردم جوابم نداد مامانم هم وسط جلسه قران وقتی صلوات اخر فرستاد چشماش ...

اره بستگی داره ادمش خوب باشه از نطر عمل منطورمه 

مثلا همسایمون تو مسجد موقع قنوت مرد.

خوشبحالش

هرچه به این دنیا وابسته باشی فکر کنم سختره ولی من تجربه جداشدن روح از بدنم رو دارم مثل این میمونه که ...

من زیاد اینجوری میشم انگار یه نیرویی مث آهنربا داره آدمو به سمت خودش میکشه روح آدم در واقع کشیده میشه نمیدونم تجربه ای که نمیشه انگار برای بقیه توضیح بدی خاصه 

فقط تمام تلاشم میکنم که یه جوری جلوشو بگیرم 

برادر من تصادف کرد تو بغل دوستش از دنیا میره دوستش گریه میکرد میگفت انگار میخواست بخوابه آروم چشماشو بست،خواهرش براش بمیره 😭😭😭😭😭

غرق خیالِ خود بیگانه زِ هر کس                                                                                                                               ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

فکر کنم داییم بد جون داده آخه چند روز تو اتاق بوده و کسی نفهمیده و بعدش ورم کرده و سیاه شده بوده و با شکل ظاهری بد ..

نباشم من.. داییم انقدر ناز بود  

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
برادر من تصادف کرد تو بغل دوستش از دنیا میره دوستش گریه میکرد میگفت انگار میخواست بخوابه آروم چشماشو ...

😢خدابیامرزتش 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

اره بستگی داره ادمش خوب باشه از نطر عمل منطورمه  مثلا همسایمون تو مسجد موقع قنوت مرد. خوشبحال ...

چی ربطی داره مگه امام حسین چیکار کرده بود که اونجور شهید شد چرا الکی قضاوت میکنید بابای من خیلی اذیت شد قبل مرگش اما خوبیش زبان زد بود