2777
2789
هرچه به این دنیا وابسته باشی فکر کنم سختره ولی من تجربه جداشدن روح از بدنم رو دارم مثل این میمونه که ...

بعد چجوری باززنده شدی؟

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

همسرمن رفت یه جایی سر بزنه اما بجای شخص دیگری رفت وقتی رسید دونفر اونجا ایستاده بودن که تا طرف میاد کتکش بزنند وخبر نداشتن که همسرم بجاش رفته هیچی دیگه بردنش داخل تا خود مرگ کتکش زدن کسی که همراهش بود هرچی در توان داشته برای دفاع میکنه ولی لحطه اخر میگه خدایا جواب زن وبچه اش چی بدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بله منم همون لحظه رو میگم.چون خیلی ها دچار سکرات مرگ میشند.یا تشنه و گرسنه از دنیا میرند.اما برای مو ...

کاش براما هم مث بوییدن گل باشه

بستگی به خود ادم داره گنه کار باشه اره بد عذابی میکشه ولی پاک باشه و بی گناه نه خیلی راحت جون میده

✳️ من نه به نژادم مینازم و نه به تاریخ چند هزار ساله ام❗️  ❤️من به معشوقی مینازم… که فراتر از تمامی نژادهاست!  ✅ به حسینی مینازم… که فراتر از تمامیِ مرزهاست!  🌍 فرقی نمیکند کجای این کرهٔ خاکی به دنیا آمده ام، مهم این است معشوقی دارم که از هند و چین و ایران تا انگلیس و آلمان و حتی امریکا هم دلداده دارد!  💬 عده ای میگویند: کوروش امامشان است! که کمرنگش کردند، که به مقبره اش رسیدگی نمیکنند، برای همین ناشناس مانده است!  ❎ من فریاد میزنم من عاشقِِ معشوقی هستم که 7 بار قبرش رابا خاک یکسان کردند!🕌  ⚫️ سالها زیارت قبرش را ممنوع کردند! حتا برای زیارتش باید دستت را قطع میکردی! سالها قبرش مخفی بود! ولی اربعینِ هرسال بیشتراز ٢٠ میلیون زائر دارد! 🏴  ❤️ من عاشقِ حُسینَم! پس مهم نیست برایش تخت جمشید بسازند یا حَرم 🕌 بر حق که باشی؛ اربعین 100 ها کیلومتر پا برهنه به عشقت می آیند…. 🔵 ولی افسوس که عده ای تا ابد نخواهند فهمید …  سید الشهدا علیه السلام قلب ها را تسخیر کرده! #بعد_از_نماز_برای_ظهورت_دعا_میکنیم
همسرمن رفت یه جایی سر بزنه اما بجای شخص دیگری رفت وقتی رسید دونفر اونجا ایستاده بودن که تا طرف میاد ...

خب؟

از اونطرف همسرم تعریف کرد یه لحطه دیدم دیگه رمق ندارم زیر پام خالی شد واحساس کردم افتادم اما نگاه کردم دیدم خیلی سبک وراحت هستم می گفت یه نور فوق العاده سفید از اسمان اومد سمتم داشتم میرفتم به سمتش که برم بلا انگار پله ولی یهویی یه چیز به عقب پرتم کرد

باور نمی کنیدصورتش چنان ورم کرده بود که نگو

چجوری بود تعریف کن

یه شب بابام رفته بود مسافرت.مامانم تو اتاق خودش بود منو داداشم که ازم کوجیکتره کنارهم تو یه اتاق دیگ خواب بودیم.هواسرد بخاری هم زیاد..اول از قسمت مامانم میگم..مامانم میگف خودبه خود بیدارشدم دیدم رو سقف یه سایه هایی میبینم بدنمم بیحال وبیحس نمیتونس خوب نفس بکشه وتکون بخوره.همونجا میفهمه بخاطر گاز گرفتگیه.خودشو بزووور میکشونه سمت پنجره اتاق سینه خیز میره پنجره زو باز کنه ولی قفل بوده مثل اینکه توان باز کردنشو نداش.تصمیم میگره بیاد سمت راهرو سرویس ها چون پنجره دستشویی وحموم باز بود.بازم سینه خیزمیاد به بدبختی بازمیکنه.یکم ک نفس میگیره میاد اتاق ما.تواتاق ماهم بخاری بالا بود.مامانم میگف اونموقع تو ذهنم گفتم بچه هام مردن.من17سالم بود داداشم8سالش..اومو هردوتامونو بیدار کرد بیدار کردن من طول کشید یکم..حالا از طرف خودم میگم..خوابه خواب بود یهو خواب دیدم سوار یجیزی شدم دارم با سرعت میرم بالا.هرچی بالاترمیرفتم نفس کشیدن واسم سخت ترمیشد تا کمکم نفسم قطع شد.نمیدونم چقد نفسم قطع بود خواب بودم خوب متوجه نمیشدم.که مامانم چن بار زد توصورتم تا بیدارشم.بعدچن دقیقه بهوش اومدم.مامانم میگف یهو بدجور پریدی تندتند نفس میکشیدی..یادم نمیاد خودم..ولی اون لحظه توخواب وقتی داشتم میرم بالا خیلی باحال بود.اصلا ترسناک نبود

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
من توی خواب جون دادن خودمو دیدم و کامل حس کردم طوری که وقتی بیدار شدم،یه سبکی خاصی توی بدنم بود ان ...

منم همینطور خواب دیدم دارم می میرم نفس کم آورده بودم که یهو یه نفر اومد بهم تنفس مصنوعی داد بعد من به شکل فجیعی از خواب پریدم 

من تا حالا چند بار بدن خودمو از دور از بالا دیدم وحشتناک بود هم ترسناک هم درد آور