2777
2789
عنوان

مهریه

231 بازدید | 15 پست

بچه هاتواولین جلسه ی مطالبه مهریه درباره ی چی صحبت میکنن؟خواهشااگه میدونیدبهم بگید...طرفم خیلی آدم تیزیه😢😢😢😢

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
اگه تیزه یا خودشون رو زرنگ می دونن  بیشتر فکرکنین  چون دارید وارد معامله میشید

خب چجوری بیشترفکرکنم؟😥

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب چجوری بیشترفکرکنم؟😥

ولله بیشتر اول ب اصالت خانوادگیش دقت کنین

همه چی ازدواج و بچه دارشدن نیست

اول انتخاب درست داشته باشین

الان ک همه چی دست خودتون

تاپیک مهریه رو من زده بودم کاربرا نظر دادن لطف کن بخون و از تجربه ها استفاده کن

دایی خستس!
ولله بیشتر اول ب اصالت خانوادگیش دقت کنین همه چی ازدواج و بچه دارشدن نیست اول انتخاب درست داشته با ...

من الان عقدکردم باهاش به مشکل خوردم دیگه چجوری به اصالت خانوادگیش دقت کنم؟؟؟نه خانوادش اصالت ندارن متاسفانه مامتوجه نشدیم اولش...الانم مهریمواجراگذاشتم چون راه دیگه ای نمونده بود

بعدش اگه اونجابگه من طلاق نمیدم واینامن بایدچی بگم هونوقت تودادگاه تابه نفع من باشه؟

من الان عقدکردم باهاش به مشکل خوردم دیگه چجوری به اصالت خانوادگیش دقت کنم؟؟؟نه خانوادش اصالت ندارن م ...

اووووف

در حالت آچماز قراردادید مارو

یا زندگیتون رو باهم بسازین

یا توافق کنید

دایی خستس!
اووووف در حالت آچماز قراردادید مارو یا زندگیتون رو باهم بسازین یا توافق کنید

اهل توافق نیست فقط میگه من طلاق نمیدم خودش وخانوادشم فوق العاده مغرور ولجباز

فقط راجع به مهریس ربطی به طلاق نداره مهریه عندالمطالبس میگی مهرم میخوام چه ربطی به طلاق داره برا طلاق باید دادخواست جدا بدی

میشه برا اینکه به حاجتم برسم دعا کنید😘😘😘😘😘
فقط راجع به مهریس ربطی به طلاق نداره مهریه عندالمطالبس میگی مهرم میخوام چه ربطی به طلاق داره برا طلا ...

نه من نمیخوام دادخواست طلاق بدم چون راضین همینجوری توافقی تموم بشه بره ومن اینونمیخوام چون خیلی اذیتم کردن تواین مدت

نمیتونید برگردید؟

خودش یاخانوادش پاپیش نمیزارن خودمم که نمیتونم اگه دادخواستوپس بگیرم وبرگردم خیلی پرومیشن

نه من نمیخوام دادخواست طلاق بدم چون راضین همینجوری توافقی تموم بشه بره ومن اینونمیخوام چون خیلی اذیت ...

من خودم جدا شدم بنطرم توافقی بهتره

میشه برا اینکه به حاجتم برسم دعا کنید😘😘😘😘😘