2777
2789
عنوان

😍😍سالگرد ازدواج😍😍

488 بازدید | 34 پست

دوستان هفتم سالگرد ازدواجمونه

نمیخوام خیلی هزینه کنم 

چه تدارکاتی ببینم 

میشه راهنماییم کنید

تو تزئینات

و درست کردن کیک  و ....و‌کادو به همسر 

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭
روز بزرگداشت کوروش😍

😍😂

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😍😂

مال مام هفتمه  

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 

خب تزیینات و کیک و همه چی رو خودت درست کن و از بیرون نگیر

یک بسته کاغذ رنگی بگیر نهایت میشه 2تومن

و بشین همه رو به ریسه تبدیل کن خیلی ساده

چندتا بادکنک بگیر

کیک هم درست کن

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14
خب تزیینات و کیک و همه چی رو خودت درست کن و از بیرون نگیر یک بسته کاغذ رنگی بگیر نهایت میشه 2تومن ...

اوهوم

چه کیکی

غذاهايي كه دوس داره بپز و كاپ كيك رنگي درست كن 😋

کاپ کیک طرز تهیشو میگی

مال مام هفتمه    

اوخی

مبارکه

خوشبخت شید

اوهوم چه کیکی

یک کیک معمولی درست کن

با مواد کاکائویی روش بنویس

راهنماییت میکنم حالا فقط بگو ببینم

فر داری؟

یا بریم توی کار قابلمه

عاشقتم خداجان♥-         ألَم يَعلَم بأنَّ اللهَ يَری؟ «آيا انسان نمی‌داند که خدا او را می‌بيند؟»  سوره علق آيه 14
اوخی مبارکه خوشبخت شید

همچنین هزیزم برای شمام مبارک باشه انشاءالله به پای هم پیربشین

خداروشکر منم تیرماه مامان شدم به خواست خدا دوست گلم میشه برای سلامتی نی نی ام واینکه به سلامتی بیاد بغلم یه صلوات بفرستی؟*****|**************یه زحمت دیگه هم برات دارم دوست مهربون نی نی سایتی من میشه سه تا صلوات هم برای سبز شدن دامن بی اولادا بفرستی  میشه گلم؟ انشاءالله همه دوستای منتظرمون به زودی باردار بشن بحق اولاد علی آخه انتظار خیلی سخته من خودم سه سال انتظار کشیدم انشاءالله هیچ زنی بی اولاد نمونه وهمه ی آبجی های گلم بزودی مامان بشن 
یک کیک معمولی درست کن با مواد کاکائویی روش بنویس راهنماییت میکنم حالا فقط بگو ببینم فر داری؟ ی ...

پلو پز دارم  که دکمه کیک‌پز داره 

همچنین هزیزم برای شمام مبارک باشه انشاءالله به پای هم پیربشین

فداتم من مرسی

یک کیک معمولی درست کن با مواد کاکائویی روش بنویس راهنماییت میکنم حالا فقط بگو ببینم فر داری؟ ی ...

دمت گرم