2777
2789
عنوان

پولمو چکار کنم؟

439 بازدید | 27 پست

سلام

خانوما یه وام بهم افتاده 25 میلیون به نظرتون چکار کنم؟

اهل ریسک واسه سکه و دلارم نیستم

ماشین عوض کنیم؟

کار دیگه ای هم میشه کرد اگه بتونم پول جور کنم بشه 50 میلیون؟

خدایا شکرت...

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اوووف منم همین مقدار دارم کلی فکر کردم به هیچ نتیجه ای نرسیدم.خیلی کمه آخه 

اره اگه زودتر بهم میفتاد پایین شهر یه آپارتمان 40 ،50 متری شاید میشد خرید با 50 تومن ولی الان اصلا پولی نیس

خدایا شکرت...

یه کارگاه کوچیک خیاطی بزن اگه بلدی، دوتا راسته دوزم بیار برات کار کنن برای اولش میتونی یه زیر زمین کوچیک اجاره کنی کاری که من میخوام بکنم یه چرخ میاندوز و یه دستگاه حرارتی چاپ روی تیشرت و یه چرخ سر دوز و یه چرخ راسته دوز و اطو بخر همش میشه حدود ۲۰ تومن شایدم کمتر پارچه کلی بگیر تیشرت بدوز روش چاپ بنداز یه کانال تل گرام و یه اینستا بزن تبلیغ کن نمونه کارتو بفروش .

ببین من چه دختر خوبیم همه رو گفتم خحح

ماشین ریسکه عزیزم بذارش بانک

چرا ریسکه؟

یه تیبا 2 هس تحویلش آخر همین ماهه 19 تومن الان حواله شو بخریم 19 تومنم موقع تحویل نمیدونم خوبه بخریم همینو یا نه؟؟

خدایا شکرت...
چرا ریسکه؟ یه تیبا 2 هس تحویلش آخر همین ماهه 19 تومن الان حواله شو بخریم 19 تومنم موقع تحویل نمیدون ...

اخه خدایی نکرده یجاش بخوره جایی افت میکنه منظورم اینه سرمایتون رو رو ماشین نخوابونین

فقط 3 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

و منم بالاخره دختر دار شدم خدابا بچه هامو به خودت سپردم هر ۳ تاشونو❤️🌸