2777
2789
عنوان

نميدونم چم شده 😭

253 بازدید | 20 پست

اصلا نميتونم جلوي خودمو بگيرم فقط دلم ميخواد شکلات و شيريني جات بخورم شکلات ک ميبينم چشمام شبيه قلب ميشه تو دو ديقه 12تا شکلات خوردم دارم نگران ميشم

واسه فندق تو دلم دعا کنيد لطفا❤پسرم و باباش دنيااااامن❤

منم اینطوریم میگن ماله افسردگی و سرد شدن مزاج

یالله یا کریم یا أول یا آخر یا مجیب 💚 لا حول ولا قوة الا بالله العلی العظیم رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين

یاقران چقدر شکول خوردی 😐😐مطمئنی دیابت نداری ؟حتما اگه مستعدشی خودتو کنترل کن 😳😳

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

هم افسردگیه هم کمبود روی و منیزیم هم هست یه سرچی بزن تو اینترنت علتش رو برات میگه درمان کن خدای نکرده قند نگیری

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
یاقران چقدر شکول خوردی 😐😐مطمئنی دیابت نداری ؟حتما اگه مستعدشی خودتو کنترل کن 😳😳

حالا کم خوردم 

ديابت ندارم ولي اگه اينطوري ادامه بدم حتما ميگيرم

هم افسردگیه هم کمبود روی و منیزیم هم هست یه سرچی بزن تو اینترنت علتش رو برات میگه درمان کن خدای نکرد ...

بابا نت ک درست جواب ادمو نميده چرت و پرت تحويل ميده

حالا کم خوردم  ديابت ندارم ولي اگه اينطوري ادامه بدم حتما ميگيرم

حتما کنترل کن خیلی بده دیابت ها مواظب خودت باش😔

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
خدا کنه صبحم هوس اش رشته کرده بودم شديد ولي فک نکنم خبري باشه😔

مگ وقت پریودت نگذشته؟

ایمان دارم و میدانم اگر روزی مرا درقبری بخوابانند روح هزاران حیوان🐾برای آرامشم دست به دامان خدا خواهندشد...#حیوانات احساس دارند😢