2777
2789
برام زیاد پیش اومده خرید کنم و راضی بود غیر از مانتویی ک ۳ روز پیش سفارش دادم و دیروز براش تاپیک زدم

از لحاظ قیمت راضی هستی؟ گرون تر از بازار نیست؟ هزینه ارسالش با شما هست یا  فروشنده

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

از لحاظ قیمت راضی هستی؟ گرون تر از بازار نیست؟ هزینه ارسالش با شما هست یا  فروشنده

اگه قیمتش مناسب باشه میخرم

هزینه ارسال بعضی وقتا با خودشونه بعضی وقتا با خودم

۳ روز پیش واسه یه مانتو از ادمین کانال موجودی گرفتم گفت داریم منم پولو واریز کردم دیروز بهم پی وی داد رنگ زرشکی ک انتخاب کردی نداریم فقط کاربنی و مشکی موجوده منم مانتو پاییزه ۳ تا مشکی و یه کاربنی دارم گفتم نمیخوام پولمو برگردونین گفت نمیشه یکی دیگه انتخاب کن اینجا تاپیک زدم بعضبا گفتن شکایت کن بعضیا گفتن یکی دیگه انتخاب کن تا پولتو هاپولی نکرده منم یکی دیگه ب اجبار انتخاب کردم

اگه قیمتش مناسب باشه میخرم هزینه ارسال بعضی وقتا با خودشونه بعضی وقتا با خودم ۳ روز پیش واسه یه ما ...

خوب کردی عزیزم ، آخه بخوای شکایت کنی هم کلی طول میکشه و باید هزینه و ووقت بذاری..نمیارزه حداقل چیزی انتخاب کردی دیگه پولت هدر نرفته..ولی من به جات بودم بعد این که سفارشمو گرفتم میگم من دیگه ازتون خرید نمیکنم و برای کانالتون هم تبلیغ منفی میکنم..تا یاد بگیرین دیگه از این کارا نکنن

میشه یه صلوات برای رفع گرفتاری ام بفرستید