2777
2789
عنوان

زود زدن بی بی چک

795 بازدید | 20 پست

خانم عزیز یک سوال داشتممن دو سه روزه بی بی چک میزنم منفیه هنوز پنج روز به پریودیم مونده تو شما کسی هست بی بی چک زود زده باشه منفی باشه زمان پریودیش مثبت بشه یا دیگه امیدی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم برا همه ک یک جور نیس .ایشالا ک عقب میفته پریت .بعد بزن .از الان فقط ب خودت استرس میدی

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم 
اره عزیزم برا همه ک یک جور نیس .ایشالا ک عقب میفته پریت .بعد بزن .از الان فقط ب خودت استرس میدی

واقعا چند روز اخر خیلی بد میگذره هرشب تا دیر وقت بیدارم

واقعا چند روز اخر خیلی بد میگذره هرشب تا دیر وقت بیدارم

من یدونه سقط کردم دوسال پیش .درکت میکنم ک انتطار چقد بده .ولی من ک خودم زدم ب در بیخیالی .چون دیگه کشش ندارم بشینم جوش بزنم

خدایا ممنون بابت معجزه قشنگت.بعد ۶ سال یکی از بهترین فرشته هاتو گذاشتی توی دامنم .🤰۹۹/۲/۳۰      🤱۹۹/۱۱/۳۰       اولین فرشتروبعد ۶ سال بهم دادی و حالا دومیو یهویی گذاشتی توی دلم.ممنونم ازت خدای خوبم