2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم الان خودم وکس کردم ولی اصلا جوش نمیزنه یکم قرمز میشه من یه دستمال مرطوب بعدش میکشم یکم خیار بزار ...

ب نظرتون وکس واسه جوشای سرسیاه صورت خوبه؟

یارو نونِ نفهمیش رو میخوره شما باهاش بحث منطقی میکنید⁉

عزیزم چای دمکرده قبل اینکه ازش استفاده بشه به قول معروف گل چای رو بریز. تو کاسه به اندازه کمی بزار ولرم شه با پنبه بکش رو صورتت و جوشات روزی چند بار 

گاهي هزار دوره دعا بي اجابت است گاهي نگفته قرعه به نامت ميشود
منم الان خودم وکس کردم ولی اصلا جوش نمیزنه یکم قرمز میشه من یه دستمال مرطوب بعدش میکشم یکم خیار بزار ...

من واس اولین بار وکس کردم چن روز اولش خوب بود ولی بعد چن روز صورتم پر جوش شد

اون ارایشگاهی ک رفتی میگفتی ک جوش میزنی یه محلول ترکیبی هست برات میزنن جوش نمیزنی ولی الان کلاب یا ا ...

الکل زدم اثر نکرد

عزیزم چای دمکرده قبل اینکه ازش استفاده بشه به قول معروف گل چای رو بریز. تو کاسه به اندازه کمی بزار و ...

اها ممنون عزیزم

یه بار یه خانوم تو ارایشگاه یه کرم همراش بود گف بعد اصلاح میزنم اصن جوش نمیزنم دیگه براتون میفرستم عکسشو گرفتم

میخایم با قانون جذب باردار شدم هورررررررا....دختر قشنگ و سفیدو سالمم تو راهه... 
یه بار یه خانوم تو ارایشگاه یه کرم همراش بود گف بعد اصلاح میزنم اصن جوش نمیزنم دیگه براتون میفرستم ع ...

مچکرم عزیزم  

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز