2777
2789

لباسا صفرشو استین بالا بگیر.ولی بعدش دیگه هوا گرم میشه میتونی استین کوتاه بگیری براش😍😍😍

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دست 20 تیکه بیمارستانی بخر براش 

دیگه هیچی نگیر تا دنیا بیاد 

من خریدم یا دیگه سایزش نیست بپوشه یا فصلش گذشته 

با توجه به وزن بچه لباس بگیری بهتره 

بچه من درشت تر از اونی بود که فکر میکردم یه عالمه لباسشو نپوشید

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤

بهار که براش آستین بلند بخر چون بالاخره هوا خنکه ولی تابستون که نیاز نیست بلند باشه کوتاه بگیر

و اینکه ست بیمارستانی از این تعداد بالاها نخر به دردت نمیخوره اصلا یه مدل مادرکر هست یه سرهمی کلاه و دستکش و دورپیچ اینا داره قیمتشم خوبه پیدا کنی خوبه من کرجم از اینجا گرفتم

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
عالی بود پیشنهادت عزیزم☺

قربونت گلم 

لباس به نظرم بذار به دنیا بیاد بعد براش بخر من که ککلی خریدم ولی پشیمونم چون بستگی به سایز بچت داره به دنیا اومد برو با خودش خرید کن اونجوری بهتره و اینکه یه کاپشن سرهمی هم براش بخری خوبه

تیکر تولد ۱ سالگی عمرم👪👼
بهار که براش آستین بلند بخر چون بالاخره هوا خنکه ولی تابستون که نیاز نیست بلند باشه کوتاه بگیر و ای ...

منظورتون اینجوریه نه؟ چقد عالیه دیگه نمیخواد پتو برای دور بچه جدابگیرم