2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چی هست؟

• 1 بسته چای سبز،جنسینگ و عسل
  • 1 بسته چای زعفران
  • 1 بسته چای دارچین
  • 1 بسته چای سبز گزنه و برگ زیتون
  • 1 بسته چای زنجبیل
  • 1 بسته چای سبز،عسل و آلوورا
  • 2 بسته چای گل گاوزبان
  • 2 بسته دمنوش معجون رویایی

از هر کدام از محصولات روزی یک تیبگ به این ترتیب:

• چای سبز،جنسینگ و عسل ناشتا (یک هفته قبل از قاعدگی مصرف شود ،در طول دوره مصرف نشود.)
  • چای زعفران یک ساعت بعد از صبحانه (یک هفته قبل از قاعدگی مصرف شود ،در طول دوره مصرف نشود.)
  • چای سبز،عسل و آلوورا نیم ساعت قبل از نهار (یک هفته قبل از قاعدگی مصرف شود ،در طول دوره مصرف نشود.)
  • چای سبز،گزنه و برگ زیتون دو ساعت بعد از ناهار (یک هفته قبل از قاعدگی مصرف شود ،در طول دوره مصرف نشود.)
  • چای دارچین عصرانه (یک هفته قبل از قاعدگی مصرف شود ،در طول دوره مصرف نشود.)
  • چای زنجبیل نیم ساعت قبل از شام (مسکن دوره قاعدگی می باشند و در طول دوره نیز منع مصرف ندارد)
  • چای گل گاوزبان دو ساعت بعد از شام (مسکن دوره قاعدگی می باشند و در طول دوره نیز منع مصرف ندارد)
  • دمنوش معجون رویایی قبل از خواب (مسکن دوره قاعدگی می باشند و در طول دوره نیز منع مصرف ندارد)

نکته بسیار مهم:برای مصرف هر دمنوش حتما دمای آب به 80 درجه برسد و بعد تیبگ در آب َقرار گیرد و 10 دقیقه بماند تا تاثیر خود را نشان دهد.

دخترم دنیام❤️

ساکن کجایی؟؟؟اگه میخوای یه شماره بدم ب نام مجمع طبیات اسلامی ک اسلامشهر،خییییییلی ها رو میشناسم ک برا هر دردی مخصوصا نازایی و تنبلی تخمدان رفتن پیشش درمان شدن ،من خودم   میخوام برا تنبلی تخمدان از نظراتش استفاده کنم ،چون برای من امکان نداشت حضوری برم گفت تلفنی و با استفاده از پیام رسان سروش بهم مشاوره میده ب صورت رایگان 

یه صلوات بفرستید تا سعادت مادر شدن رو خدا بهم هدیه کنه🌷🌷

سلام عزیزم 20 روز نتیجه نمیگیری، من خیلی وسواس داشتم با کلی تحقیق دمنوش نیوشا رو خرید کردم خیلییی اشتهام کم شد و 12 کیلو لاغر شدم،طعمهای دمنوشهای پذیراییش هم خیلی خوبه. من فوق العاده ازش راضی بودم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com