2777
2789
عنوان

تغییر......

90 بازدید | 11 پست

دلم میخاد یه تغییری تو زندگیم ایجاد بشه

دلم میخاد تو خونه با یه کار مفید سرگرم بشم

خسته شدم از تنهایی

خسته شدم از روزهایی که مثل هم هستن

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست

متاهلی یا مجرد ؟

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کارای کوچیک شروع کن

زمان بذار پیاده روی

نمیدونم برنامه زندگیت رو تا کمکت کنم

این سومین کاربریمه خسته شدم از بس کاری ساختم😢😢😢آنااااام بودم شدم پرین ۱۲۳  الانم پریین هستم.😕😕😕
اگه به آشپزی علاقه دارین غذا یا پیراسکی درست کنید ببرید سوپرمارکت محلتون بفروشید. من یه مدتی هست ای ...

درامدتون چطوره؟ منم تصمیم دارم اینکارو کنم میترسم صرف نکنه برام

زندگیمو جوری که دوست دارم میسازم

اگه بچه نداری سرگرم شی کتاب مطالعه کن 

کتاب حلیه المتقین عالیه همش احادیث هس 

یا هنر یاد بگیر 

مثل پادری خیاطی یا غیره 

یا بشین زبان تمرین کن یاد بگیری یه جایی بدردت میخوره دیگه

از وقتی که مادر شدم، فهمیدم چقدر میتونم قوی باشم ؛ جایی برای تسلیم شدن یا استراحت کردن وجود نداره ؛ هر احساسی هم که داشته باشی باید عاشقانه پیش بچه ات بمونی و ازش مراقبت کنی ... چون یکی هست که تکیه گاهش تویی ؛وقتی بغض میکنه، بوی تنت ، صدات، لمس کردنت،دلشو آروم میکنه ... یعنی یکی هست که  تمام دنیاش تویی🩷 

[QUOTE=72652426]درامدتون چطوره؟ منم تصمیم دارم اینکارو کنم میترسم صرف نکنه رو

روی درامد کار من نمیتونین شما حساب کنید.چون هرجایی باتوجه به هر شرایط مختلف ممکنه روزانه مقدار خاصی درامدت متغیز باشه.ولی درکل خوبه من راضیم.درامدش زیاد نیست.ولی برای من که هم یه کار مفیدی هست و هم درکنار کسب درامده خوشم میاد.

مثلا من روزانه ده تا پیراشکی بزرگ درست میکنم دونه ای ۲۷۰۰میدم مغازه دار.اونام میفروشن ۳۰۰۰ یا ۳۵۰۰.اگه هرروز همشون فروش برن روزی ۲۷۰۰۰درامدشه.زیاد نیست ولی به مرور جمع میشه خیلی حس و انگیزه خوبی پیدامیکنی