2777
2789
معجزه شد و توکل ب خدا فک کنم اکثر ناباروریا بخاطر استرس چون من کاملا بیخیال شدم ی وقت فهمیدم باردارم

اخه من شوهرم  مشکل داره   ..به منم گفته باز ای وی اف   دودلم   راستش یبارم انجام دادم  ولی سقط شد 😢  ...خداروشکر  که باردار شدی   

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=98233093]معجزه شد و توکل ب خدا فک کنم اکثر ناباروریا بخاطر استرس چون من کاملا بیخیال شدم ی وقت فهمیدم   

گلم  رفتم تو تایپیکات دیدم   تو هم که شوهرت مشکل داشته   خداروشکر.... من‌۷ ساله درگیرم    طبیعی اصلا نشدم  .شوهرت چه دارویی خورد ..گیاهی چیزی خوردین 

اخر منو به باد داد رویای باز اومدنت  ۸ سال گزشت اینقدر واسه نبودنت  نوشتم ۳ تا دفتر  شد باز نیومدی  عزیز دلم، دیگه ناییم  ندارم  غصه نداشتنتو بخورم   میخام بیخیال باشم  دیگه میخام زندگی کنم  خدایا  سپردم به خودت  همه چیو 😔

خدا واست معجزه  کرده  خدا  روشکر   خیلی کیف میده   که  خدا خودش به ادم نی نی بده....بچه های ازمایشگاهی اکثرا  پیش فعالند😏😏😏