اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 عنوان تکان خوردن بالای شکم در هفته ۱۶ 557 بازدید | 14 پست سلام صبح بالای شکمم هر چند دیقه ی بار ی تکون میخورد.بچس که تکون خورد؟ لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون 1397/08/02 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 آره دیگه اخه مگه پچه پایین نیس من بالای شکمم بود زیر سینه لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 سلام خوبی؟اره دیگه بچس😄😍 راستی جنسیتشون چیه؟ سلام عزیزم.شک دارم تکون بچه باشه.انقد منتظرم تکون بخورن میترسم توهم باشه.تو ان تی گفت دخترن.ی بار دیگه سونو رفتم گفت احتمالا یکیش پسره حالا باز برم انومالی مشخص میشه لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
مریم_گلی_ عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 7237 سلام عزیزم.شک دارم تکون بچه باشه.انقد منتظرم تکون بخورن میترسم توهم باشه.تو ان تی گفت دخترن.ی بار دی ... ای جانم عزیزم ایشالا که سالم و سلامت باشن یه دختر یه پسر😍من که هنوز هیچی نشده هی دلم میخواد شکمم بزرگ شه🙈 💖
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 ای جانم عزیزم ایشالا که سالم و سلامت باشن یه دختر یه پسر😍 من که هنوز هیچی نشده هی دلم میخواد شکمم ... اره خودمم دوسدارم یکیش پسر باشه که دیگه راحت باشم.خخخخ شکمت در میاردغصه نخور بزار بزار ۴ماهت بشه لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 ن گلم. هنوز 5ماه که تموم بشه بچه میرسه ب ناف تازه این هفته ۴ماهم تموم میشه لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 اخی عزیزم.خوب اونجا پاهاشونه دیگه نه بچه هام بریچن.خدانکنه بچرخن.اگه بچرخن باید طبیعی زتیمان کنم😢😢 لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
setarehkhamosh عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 11485 نه بچه هام بریچن.خدانکنه بچرخن.اگه بچرخن باید طبیعی زتیمان کنم😢😢 مگه دوقلو هم طبیعی باید زایمان کنی؟🤤🤤😲😲من که یکدرصدم فکر نمیکنم البته شرایط من فرق داره حتماسزارینم
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 مگه دوقلو هم طبیعی باید زایمان کنی؟🤤🤤😲😲من که یکدرصدم فکر نمیکنم البته شرایط من فرق داره حتماسزار ... اره دکتره گفت بچه ها جفتشون بچرخن طبیعی.من بابلم اینجا سزارین خیلی سخت مبگیرن.تو هم دوقلو داری لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون
setarehkhamosh عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 11485 اره دکتره گفت بچه ها جفتشون بچرخن طبیعی.من بابلم اینجا سزارین خیلی سخت مبگیرن.تو هم دوقلو داری اره.خوب من ای وی اف بودم.تا۳۸ هفته میگیرن انشالله تااون موقع خدا همراهی کنه
اقدامی مدیر استارتر عضویت: 1397/01/28 تعداد پست: 5868 اره.خوب من ای وی اف بودم.تا۳۸ هفته میگیرن انشالله تااون موقع خدا همراهی کنه انشالله که صحیح و سالم بیان بغلت لطفا برای سلامتی پدرم ی صلوات بفرستید🥰ممنون