2777
2789
عنوان

مادرشوهر من !

638 بازدید | 43 پست

خیلی خیلی زرنگه همچین صمیمی می شه و به آدم نزدیک می شه هدفش فقط جمع آوری اطلاعاته ! یعنی وقتی حرفهای جاریمو وقتی با برادرشوهرم دعوا داشت می اومد به شوهر من می گفت حرفهای خیلی خیلی بی حیایی و روابط نزدیکشونو می فهمیدم چطور به من می چسبه و از همه چیزم اطلاعات جمع می کنه که وقتی دور هم می شینن حرفی برای گفتن داشته باشن ! دائم زنگ می زنه شوهرم می ره بالا جلسه اس !! ساعتها می شینن و حرف می زنن ! خسته هم نمی شن ! حواستون باشه به هیچ کس مفت درد و دل نکنید ! که بعدا گرون بهتون بفروشه حتی با شوهرتون

ما درد دل نمیکنیم 

هر کسی محرم اسرار دل نیست ✋

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از پيش مادرشوهرتون برو

روابط رو محدود كن

آهااااي تويي كه از من خوشت نمياد  آره دقيقا با خودتم دوست عزيز  به خودت بگير دقيقا   بدون حسمون دو طرفه ست  منم ازت خوشم نمياد كه هيچ، ازت متفرم  نبينمت تو تاپيكام يا ريپلايام  خوش گلدي... ببينمت گزارش ميخوري👊🏻 بدون حتي ارزش نداري نتمو صرفت كنم جوابتو بدم  پس جوابتو ندادم، آب بريز نسوزه  

خودمونو كنترل كنيم

پسرشو چكار كنيم?

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
بعد شوهرتون میاد میگه چی شده ؟

آره اونم می یاد یه حرفهایی رو می گه من می فهم از اون عروس بدبخت مفت خریده به همه گفته !!! واقعا خجالت آوره حرفهای منم می ره می گه ! من اصلا حرف نمی زنم 

منم یه جا میشینم ... همین دردسر ها رو دارم ... فقط مستقل شدن چاره راهه

زندگی با مادرشوهر تو یک ساختمان واقعا خر است 😪😪😪 اونایی که نامزد یا مجرد هستید خواهرانه میگم قبول نکنین این موضوع رو ... سوالی چیزی بود در خدمتم 🌷🌺

شما نيم ساعت پيش تاپيك زدي كه خانواده همسرتون روانين، خب اصن درد و دل يا صحبت كردن با اين خانواده كار عاقلانه ايه به نظر خودتون؟

و اينكه يه نسخه رو نميشه براي همه پيچيد

خيلي از مادرشوهرا محرم اسرار عروساشونن

خواهرشوهرمنم اینجوریه...فتنه دوعالمه...کلادرکی ازاینکه این کارش زشت وبده نداره...اخلاقش اینجوریه واگ ...

اینا دائم جلسه دارن ! دائم پشت سر همه حرف می زنن اصلا عادتشونه ! 

واقعا منم به این تجربه رسیدم ادم هرچیزی رو به شوهرش نگه

روابط سرکار

اختلافات خانوادگی

خاطرات گذشته

اینا همه خط قرمز هایی که نباید باهاشون با همسر صحبت کرد

همسر من بی نهایت خوب و با اخلاقه

ولی مثلا وقتی میگم همکارم در جوابم بهم گفت جانم فکری میشه خودش فکر میکنه چ خبر هست تو محیط کار! 

بیشتر خودش اذیت میشه چون بروی من که نمیاره

یا مثلا بگم شوهر خواهرم اینکارو با خواهرم کرده با خودش میگه خب پس منم اگه انجام بدم اتفاق خاصی نمیفته

در کل سعی کنید اگه حرف واس گفتن ندارید شده در مورد فیلم و کتاب صحبت کنید ولی هر شب نشینید سیر تا پیاز اونروزتون رو برای همسرتون بگید

کسی ریگی به کفش نداره ولی یک سری حرف های بنظروتون بی اهمیت شخصی باعث حساسیت همسرتون میشه 

همه زندگی من : همسرم و پسرم نیکان