2777
2789
عنوان

بى بى چك

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 123 پست

جواب منم‌بدهیدبااجازه استارتر.من قبلاهاهم قرص اورژانسی خوردم سه چهاربار ولی این بار نمیدونم چرابعدیک هفته پاکی دوباره پریودشدم والان هم پنج روزعقب انداختم 

علایم بارداری هم ندارم هیج فقط خیلی بی حالم وخسته انگار.بی بی چک هم میندازم منفی.خسته شدم ازسردرگمی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جواب منم‌بدهیدبااجازه استارتر.من قبلاهاهم قرص اورژانسی خوردم سه چهاربار ولی این بار نمیدونم چرابعدیک ...

براي قرصه دوره پري بهم خورده

تيكر بارداري نيست ميزنم ايشالا زود باردار بشم دوباره. بچم پاره تنم آسمانی شد بمیرم برا قلبت که دیگه نمیزنه فکر میکردم معجزه ای اما خدا گرفتت ازم قلبم داره تیکه پاره میشه لطفا برای ارامشم دعا کنید 

توروخدا منم راهنمایی کنید

من یه روز قبل پری زدک همون لحظه هاله انداخت دیروز که موعدم بود یکی صبح زدم یکی ظهر اصلا هاله نداشت ولی بعده چند ساعت هاله مشخص داشت امروز هم که درواقع یه روز عقب انداختم صبح زدم و هاله ننداخت

شیش ماه اقدامم

یعنی چی خب اینطوری!؟ 

خدای مهربونم ممنونم بابت نی نی که تو دلم کاشتی دل همه منتظرا رو شاد کن