2777
2789
عنوان

😭همش نگرانم

199 بازدید | 20 پست

من هفته بیست وسه هستم. همش نگرانم و استرس دارم 

مثلا صبح وقتی از خواب بیدار میشم میبینم بالش چسبیده به شکمم وشکمم یکم قرمز شده. البته من خیلی سفیدم پوستمم سریع قرمز میشه. بعدش همش منتظر میمونم ببینم بچه تکون میخوره یا نه.بعضی وقتا کم تکون میخوره خیلی میترسم. چیکار کنم ممکنه اتفاقی بیفته؟ 😭همش فکر میکنم تکوناش کم شده

یک بغل حرف ولی محض نگفتن دارم...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

این ب نظر من علایم سندرم دیوانگی قبل زایمان چون خودمم دارم همین امروز صبح هم این داستان داشتم ابشالله صحیح و سلامت زایمان کنیم ارامش فکری برسیم

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖

نه  عزیزم اصلا نگران نباش من خودم مثل شما بودم کلا دوره بارداری همش استرس داشتم هر چیزی که میخاستم بخورم اول تو نت سرچ میکردم ضرر داره یا نه اصلا نفهمیدم چ جوری گذشت بهترین دوران زندگی بارداریه ازش نهایت استفاده رو بکن الکی استرس نداشته باش

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست
این ب نظر من علایم سندرم دیوانگی قبل زایمان چون خودمم دارم همین امروز صبح هم این داستان داشتم ابشالل ...

ان شاالله... انگار وسواس گرفتم. اخه شکمم هم خیلی کم بزرگ شده احساس میکنم عادی نیست

ان شاالله... انگار وسواس گرفتم. اخه شکمم هم خیلی کم بزرگ شده احساس میکنم عادی نیست

اره واقعا منم مثل خودتم ب دکترم میگم بهم میخنده حالا شکم من انقدر کوچیک دیده نمیشه 

واسه سلامتی همه نی نی ها صلوات خدایا دامن همه اونایی ک نینی میخوان ایشالله سبز بشه بلند بگو امین💖💖💖💖
نه  عزیزم اصلا نگران نباش من خودم مثل شما بودم کلا دوره بارداری همش استرس داشتم هر چیزی که میخا ...

مرسی عزیزم دعا کن برای نی نیم😘

اره واقعا منم مثل خودتم ب دکترم میگم بهم میخنده حالا شکم من انقدر کوچیک دیده نمیشه 

اینم شکمم🙈🙈🙈

اخی عزیزززم😍😤منم فقط لباس تنگ بپوشم یکم معلومه

ارثیه همه چی دخترخاله های شوهرم انقدر چاق میشدن نمیتونستن بشینن کفش نداشتن بپوشن ادم اینارو میدید میترسید