2777
2789
عنوان

خانمای گلم قیمت روکش دندون چنده

96 بازدید | 12 پست

درمانگاهای دولتی با خصوصی قیمت فرق داره

یه جا پرسیدم گفت 400تومن

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسرم تابستون انجام داد 800 شد

فقط روکش؟؟ منظورم عصب کشی نیستا عصب کشیش انجام شده روکشش مونده

گره افتاده به کارم به صلواتتون نیازمندم میشه کمک کنید اللهم صل علی محمد وال محمد

چقدر قيمتها متفاوته

من شمالم

روكش ٧٠٠ ت

عصب كشي دندون سه كاناله ٧٨٠ت !!!!!!!!!

حالا كارشون خوب باشه

ادم دلش نميسوزه

هرسال دندون درست ميكنم، باز سال بعد اوضاع خرابه

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
چقدر قيمتها متفاوته من شمالم روكش ٧٠٠ ت عصب كشي دندون سه كاناله ٧٨٠ت !!!!!!!!!

فقط روکش خالی 700>؟؟؟

فقط روکش خالی 700>؟؟؟

بله متاسفانه

روكش و عصب كشي در حدود ١٥٠٠ وايميسته

خدایا چگونه تو را بخوانم و حال آنکه من منم ،و چگونه امیدم را از تو قطع کنم‏ و حال آنکه تو تویى،خدایا!آنگاه که از تو نخواهم که به من عطا کنى پس کیست که از او درخواست عطا کنم؟ خدایا!آنگاه که تو را نخوانم تا مرا اجابت کنى،پس کیست که او را بخوانم تا اجابتم کند؟،خدایا!آنگاه که به‏ سوى تو زارى نکنم تا به من مهرآورى،پس کیست که به جانب او زارى کنم تا به من مهر آورد،خدایا!چنان‏که دریا را براى موسى(درود خدا بر او)شکافتى و نجاتش دادى،از تو درخواست مى‏کنم بر محمّد و خاندانش درود فرستى و از آنچه در آن‏ گرفتارم مرا رهایى بخشى،و بر من گشایش دهى گشایشى فورى نه دیر،به فضل و مهربانى‏ات،اى مهربان‏ترین مهربانان.
نرخ مواد دندونپزشكي از ٣،٤ماه پيش نزديك ٥برابر شده عزيزم قبلا از ٤٠٠به بالا بود الان فكر نكنم كسي كم ...

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 51 دقیقه پیش
2791
2779
2792