2777
2789
عنوان

بیمه تکمیلی

87 بازدید | 15 پست

بچه ها گویا همسرم اینا رو سر کار بیمه ی تکمیلی کردن قبلا تامین اجتماعی بود . 

حالا میخواستم بپرسم مثلا اگر جایی بریم که طرف قرار داد با بیمه ای نباشه نمیشه فاکتور ببریم مقداریش رو برگردونه ? 

و اینکه بیمه تکمیلی چند درصد رو کم میکنن? 

شادی روح مادرشوهرم صلوات بفرستید  اَستَغفِرُالله رَبّی وَ اَتوبُ اِلَیه 

ما بیمه ایران بودیم،اون جاهایی که با بیمه قرار داد نداشتن بهمون فاکتور میدادن..از درصدش خبر ندارم

میشه برای مادرشدنم یه صلوات مهمونم کنی؟                         🌹الا بذکر الله تطمئن القلوب🌹

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

اول اینکه بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی دو چیز متفاوته باید بیمه تامین اجتماعی باشی که بیمه تکمیلیت بکنن.

وقتی جایی میری که طرف قرارداد نیستن فاکتور رو ببری مبلغش رو بهت میدن

بیمه تکمیلی با توجه به نرخش پوشش های متفاوتی داره. ولی وقتی بیمه گر اول نداشته باشی ازت یه چیزی به عنوان فرانشیز کم میکنن و بقیه رو بهت پراخت میکنن

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
ما بیمه ایران بودیم،اون جاهایی که با بیمه قرار داد نداشتن بهمون فاکتور میدادن..از درصدش خبر ندارم

ممنون عزیزم 

مثلا اگه جایی رفتی با تامین اجتماعی قرارداد نداره که یه مبلغی برات کم کنن و ازاد حساب کنن باهات وقتی فاکتورش رو بردی بیمه تکمیلی پولشو بگیری چون بیمه اول نبوده یه درصدی از مبلغ پرداختیت کم میکنن و بقیه رو میدن

بیمه تکمیلی خیلی خوبه البته بستگی به سقف قرار داد بیمه هم داره اگرم جایی با اون بیمه قرارداد نداشت ...

خیلی خوبه پس ممنونم گلم

اول اینکه بیمه تکمیلی و تامین اجتماعی دو چیز متفاوته باید بیمه تامین اجتماعی باشی که بیمه تکمیلیت بک ...

ممنونم عزیزم توضیحاتت کامل بود 

مثلا اگه جایی رفتی با تامین اجتماعی قرارداد نداره که یه مبلغی برات کم کنن و ازاد حساب کنن باهات وقتی ...

اها درسته عزیزم . ممنونم ازت

خیلی خوبه پس ممنونم گلم

من شوهرم بیمه تامین اجتماعی هستیم میخاییم تکمیلی کنیم چطوری اخه من بخاطر سقطام زیلد دکتر میرم هزینه هام بالاس پولمونو میدن بعد درخواست بدیم چن وقته میدن تکمیلی

خدا مواظب تو دلیم باش سپردمش به خودت
من شوهرم بیمه تامین اجتماعی هستیم میخاییم تکمیلی کنیم چطوری اخه من بخاطر سقطام زیلد دکتر میرم هزینه ...

بیمه تکمیلی برای هر نفر نمیشه معمولا گروهی هست جایی که کار میکنید نداره درخواست بدید؟

بیمه تکمیلی برای هر نفر نمیشه معمولا گروهی هست جایی که کار میکنید نداره درخواست بدید؟

دونفرمون تامین اجتماعی هستیم بیمه راننده گان هست بعد بهش فرمو دادن بعد چن وقت بهحون میدندرخواست بدیم

دونفرمون تامین اجتماعی هستیم بیمه راننده گان هست بعد بهش فرمو دادن بعد چن وقت بهحون میدندرخواست بدیم

از شرایط اونها خبر ندارم ولی در کل اگه بستری نداشته باشی زیاد بصرفه نیست.

من خودم بیمه تکمیلی دارم ماهانه 95 تومن هست حساب میکنم از این مبلغ استفاده چندانی نمیشه کرد مگه اینکه برات بستری یا بیماری سخت پیش بیاد اونایی هم که مبلغشون کمه پوششون خوب نیست و کفاف نمیده 

از شرایط اونها خبر ندارم ولی در کل اگه بستری نداشته باشی زیاد بصرفه نیست. من خودم بیمه تکمیلی دارم ...

اخه من زیاد دکتر زنان میرم و تو حاملگی باید سرکلاژ بشم هزینه های بارداری های الان زیادن واقعا