2777
2789
من رفتم اشرافی تو سجادیه فرهنگ شهر خیلی راضی بودم. البته اون موقع سجادیه نبود. بعد رفتم شلال به نظرم ...

من موهام خیلی پف و وزه ب نظرت کاملا صاف و لخت میشه؟؟ 

برا شما چقد موندگاری داشت؟

خدایا ممنونتم بخاطر همه خوبی هات   

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

برا منم پفففف دار و وز بود پایین موهام مرده بود و موخوره میزد. بعد کراتینه لخت نشد موج دار بود ولی کاملا سالم و براق شد.با یه بار اتو کشیدن کاملا صاف میشه.قبلا با 60 بار اتو هم نمیشد!! تا 6 ماه ماندگاری داشت بعدشم  مثل اول نشد فقط شروع کرد به یکم وز شدن که باز رفتم کراتینه کردم.

برا منم پفففف دار و وز بود پایین موهام مرده بود و موخوره میزد. بعد کراتینه لخت نشد موج دار بود ولی ک ...

عزیزم هزینش چقدره حدودا؟

موهام تا کمرم بود 5 ماه پیش فک کنم 700 شد. الان نمیدونم والا. فقط اگر خواستی انجام بدی و گفتن روزهای بعد برای اتو کشی بری حتما برو. بار اول گفتن 4 روز بیا  رفتم خیلی خوب بود ، بار دوم خودم تو خونه اتو کردم ماندگاریش کم شد.

موهام تا کمرم بود 5 ماه پیش فک کنم 700 شد. الان نمیدونم والا. فقط اگر خواستی انجام بدی و گفتن روزهای ...

میگم اسم آرایشگاه اشرافی هست ؟؟ من نشنیدم اصلا 

میگم طی 5 ماه چرا دو بار کراتین کردین؟

خواهش میکنم. آره اسمش اشرافیه. معروف نیست تقریبا تازه باز شده یه خانومی بود قبلا تو ارایشگاه های دیگه کار میکرد الان خودش سالن زده. بار اول یک سال پیش بود بار دوم 5 ماه پیش.

من موهامو دکلره کردم تمامش سوخته و آسیب دیده بود،تحقیق کردم،رفتن سالن مانا،برام احیا کردن و صافی هم داده

خیلی راضی بودم،اعتماد ب نفس روسری درآوردن نداشتم 😔،الان خیلی راضیم،این شمارشونه ۰۹۳۸۷۰۲۵۱۰۱

کار کراتین هم میکردن