2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

126 بازدید | 15 پست

یه دختر 8 ساله و نیمه دارم . تو کلاس میز اوله خیلی ریز هست نسبت به همسن هاش.همیشه قدشون رو دیوار علامت میزدم اخرین بار برج 2 بود پریشب دوباره بردمش اندازه بزنم دیدم از برج دو تا حالا یه میلیمتر هم قد نکشبده اخه تو 6 ماه مگه میشه به بچه در حال رشد رشد نکنه خیلی نگرانم چیکار کنم بنظرتون

ببرش دکتر 

❤️برای آرامش و موفقیت خودم و اعضای خانوادم دعام کنید از شر فتنه هم دور بمونیم❤️  💙💠🔷عضو گروه آبی🔷💠💙  🧡  شروع کالری شماری ۵ ابان با وزن ۷۶ با گروه نارنجی🧡 ۱۸ ابان ۷۵ کیلو💪هدف نهایی۶۰💪  19 دی وزن 69/۹۰۰ 💪تاریخ 27 دی به هدف اولم 68 رسیدم😍 بعد یک سال حدودا وقفه 16/09/1402 بازم شروع کالری شماری میکنم با وزن۶۹ 😍هدف نهایی 60😍 وزنم تا یلدا 6۸😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم ميتوني اگه خيلي نگراني ببريش دكتر ولي بعضي از بچه ها يهو قد ميكشن

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

به نظرم نگرانیت طبیعی هستش باید تو این مدت قد می کشید حالا خیلی کم ، حتما ببرش دکتر ضرر نداره 

من پسرمو می برم پیش دکتر اعلایی ، کارش خوبه ، منتها کمی شلوغه و دیر وقت میده 

فوق تخصص غدد اطفال هستش 

تو نت اسمشو بزن شمارش میاد 

به نظرم نگرانیت طبیعی هستش باید تو این مدت قد می کشید حالا خیلی کم ، حتما ببرش دکتر ضرر نداره  ...

باشه الان سرچ میکنم مسر شما چند ساله است شما هم بخاط قد میبرین دکتر؟

باشه الان سرچ میکنم مسر شما چند ساله است شما هم بخاط قد میبرین دکتر؟

پسر من الان ۸ سال و نیمه هست و چون از طرف پدری ژن چاقی داره و استخوان بندی تقریبا درشتی هم دارن می ترسیدم چاق بشه و خب چاقی رو قد و همین طور بلوغ زودرس بی اثیر نیست 

من اولین بار ۱۱ ماهه پیش پسرم رو بردم پیش دکتر ، یه سری توصیه داد و گفت ۶ ماه بعد با عکس مچ دست ببرمش 

چون با عکس تشخیص داده میشه که سن شناسنامه ای با سن استخونی چقدر تفاوت داره و همین زور صفحه ی رشد م وضعیش مشخص میشه و خیلی چیزای دیگه تشخیص داده میشه 

سری دوم ویزیت به پسرم دو نوع ویتامین داد و یه سری توصیه و گفته ۱ ساله دیگه ببرم برای کنترل 

به نظرم ضرر نداره یه بار کنترل بشه پیش دکتر غدد تا خیالت راحت بشه