2777
2789

سلام مامای با تجربه من یه دختر دوساله دو ماهه دارم ک شب ادراری دارهدیگه خسته شدم الان دوماهه شبا جیش .گاهی ک شبا بیدارش میکنم میبرم دسشویی خوبه .من زود از مایبیبی گرفتم شما چ راه حلی دارین ک خاتمه بده ب این شب ادراری

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح که بیدار شد بدونه اینکه متوجه بشه جاشو تمیز کن و ... بعدم بگو افرسن دخترم چطوری یاد گرفتی خودتد نگه داری تو الان یک هفته ست دیکه جیش نمیکنی

تشویق های الکی بکن

بگو اااا؟ هزشب میری دستشویی که اینجوری شده

یا بگو اا؟ شبا اب نمیخوری؟ 

خلاصه تشویق الکی ولی لا به لاش راه حل یادش بشه

بی نهاایت تاثیر داره

درضمن از شما که گذشت برا بقیه میگم

اگر میخواید بچتون شب ادراری نگیره وقتی برای اولین بار پوشکشو باز کردید دیگه هرگز هرگز هرگز شب یا مهمونی یا هیچ جا پوشکش نکنید

اینکه اوایل شبا پوشک داره براش عادت میشه شبا تو جاش جیش کنه

صدتا دکتر اینو گفتن و تجربه هم.نشون داده درسته

شبها اب و مایعات زیاد بهش نده وبه خواب ببرش دستشویی و همین طور شاید طبعش سرد شده باید خوراکی های طبع ...

خیلی اب میخوره نوشابه ابمیوه خیلی نمیشه کنترلش کرد گریه میکنه براشون دیشب بتری اب بغش خوابید

من دختر۵ ساله دارم روزاکم میره دستشویی شبامای بیبی میکنمش چون شدیدشب جاشوخیس میکنه

اون عادت میکنه عزیزم شب بیدارش کن ببر دسشویی من شبایی ک بیدارش کنم جیش نمیکنه

صبح که بیدار شد بدونه اینکه متوجه بشه جاشو تمیز کن و ... بعدم بگو افرسن دخترم چطوری یاد گرفتی خودتد ...

ممنون عزیز دختر من خیلی تمیز بود یک سالو 8ماهگی از پوشک گرفتم اصلا جیش نمیکرد الان دو ماهه اذیت میکنه قبلا عالی بود.من یه دفعه از پوشک گرفتم دیگه شبوروزش نکردم

استرس نداریموتنش یا دعوا نه اصلا .دقیقا استرس یعنی چیا

همون دعوا...حتی سرزنش خود بچه...اینکه بهش نشون بدی یه مشکل اساسی داره و...

باید علت مشکلشو بفهمی...ببین بچه ها کمر و شکمشون نباید هوا بخوره چ در طول روز چ شب...همیشه بلوزشو بزار تو شلوارش.بعد آزمایش ادرار هم ازش بگیر.شب هم همممیشه قبل از خواب و یه چهار ساعت که از خوابش گذشت ببرش ادرار کنه.نمیدونم کلا تو خونه با چ روشی دسشویی میکنه بچه ت ..خودت میبریش دسشویی یا چی...

منکه پیشنههد میدم براش قصری بزاری.ازین صندلی کوچولو های لگن دار.منکه برا دخترم گرفتم خیلی راضیم.بچه ک نمیتونه تو این سن خودش بره دسشویی.ولی قصری رو میزاری  نزدیک سرویس بهداشتی و کم کم با تشویق با شکلات و بادکنک و جایزه یادش میدی که هربار دسشویی داشت بیاد بشینه رو قصری.خیلی تاثیر داره رو کنترل ادرار.حتما انجام بده اینکارو

شالتم افتاد جو و فوق العادش کرد! بعله