2777
2789
عنوان

ختم صلوات

42 بازدید | 6 پست

بچه ها چهارده هزار تا صلوات هدیه به موسی بن جعفر داریم

هرکس هرچندتا میتونه برداره و اعلام کنه. لطفا حتما بفرستین صلواتا رو. 

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی

من ۵۰۰تا

واسه شفای بابام هم صلوات بفرستید

اللهمصلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من ۵۰۰تا واسه شفای بابام هم صلوات بفرستید اللهمصلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم. 

ان شاالله بیماری از جسم و روحشون دور بشه

سوار گمشده را از میان راه گرفتی... چه ساده صید خودت را به یک نگاه گرفتی  که گفته کشتی نوحی؟ تو مهربانتر از اویی...که حر بدشده را هم تو درپناه گرفتی چنان به سینه فشردی مراکه جزتو اگر بود...حسین فاطمه!میگفتم اشتباه گرفتی
تا کی

تا قبل از اسفندماه

٢٠ تاش با من چون خودم يه ١٢٤٠٠٠ تا دارم وقت نميكنم ببخشيد

ان شاالله خدا حاجتمو بده🙏🏽

خدايا منو بخاطر تمام اشتباهاتم ببخش من متاسفم خدايا ازت ممنونم كه انقدر مهربوني و منو دوس داري و منو به همه ارزو ها و خواسته هام رسوندي 😊❤️🙏🏽

ممنونم عزیزم. صلواتا تموم شده. اما از مال خودم بیست تاش مال شما