2777
2789

من دادم بی خود نگیر ک پول هدر دادنه کته ماهیچه بدش روغن زیتون و کنجد و کره تو غذا هاش بریز موزش بده سویق گندم بده بهش عالیه

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
من دادم بی خود نگیر ک پول هدر دادنه کته ماهیچه بدش روغن زیتون و کنجد و کره تو غذا هاش بریز موزش بده ...

اخه هنوز غذا نمیتونم خیلی بهش بدم.یعنی هیچ فایده ای نداشت؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اخه هنوز غذا نمیتونم خیلی بهش بدم.یعنی هیچ فایده ای نداشت؟

نه هیچی دختر من با وزن کم ب دنیا اومد من تجربه کردم همه راه هارا ب بچت هر وقت غذا خور شد اینارا بده الانم ببندش ب حریره بادوم .من تا 17 ماهگی ب دختر حریره بادوم دادم از 4 ماهگی غذا خورش کردم از اول شش ماهگی سوپ را واسش  شروع کردم  و چیزای مختلف توش ریختم قلم گوسفند بخر 24 ساعت بپز بعدم بزار  فریزر هر وقت سوپ یا کته پختی اندازه ی  قالب یخ کوچک بنداز توش عالیه.دختر من 2 کیلو نبود ب دنیا اومد 8 ماهه. الان وزنش نسبت ب هم سن هاش  ک 3 کیلو بالا  و کامل  ب دنیا  اومدن بهترم هست

😘😘😘خدای مهربون عشقم و ثمره ی عشقم راخودت واسم حفظ کن    تیکر تولد دوسالگی دخترمه.
نه هیچی دختر من با وزن کم ب دنیا اومد من تجربه کردم همه راه هارا ب بچت هر وقت غذا خور شد اینارا بده ...

دخترت ماهی چند گرم میگرفت؟ رفلاکسک داشت؟ یهنی غذا شروع کردی تول شد؟

مم خودمو میکشم دخترم ماهی ۶۰۰ گرم میگیره، الان سه ماهشه وزنش تتزه ۴۱۰۰ شده

این سه ماه مثل سه سال برام گذشته،

امروز دکترش شیر خشکشو عوض کرد‌گفت شاید جساسیت داره وزن نمیگیره

دخترت ماهی چند گرم میگرفت؟ رفلاکسک داشت؟ یهنی غذا شروع کردی تول شد؟ مم خودمو میکشم دخترم ماهی ۶۰۰ گ ...

تپل نشد.رفلاکس نداشت.وزن ایده ال گرفت نسبت بچه خواهر شوهرم ک 3100 ب دنیا اومده دختر من تپل تر هست یادم نیست ولی خوب وزن میگرفت