2789
عنوان

شما

80 بازدید | 20 پست

حوصلتون سر نمیره تو خونه؟؟؟؟من شبا خیلی حوصلم سر میره چیکار کنممممم

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کتاب بخون ...

خیلی دوس دارم ولی زورم میاد ب کتاب پول بدم🙄🙄🙄

❤️بدون تو یه مروارید مشکی بی صدف من ته مردابم           یه ماهی وسط دریاولی خب بی نفسو وصله قلابم❤️

امشب شوهرم دیر اومد ۷ خوابم برد تا ۹ونیم ک اومد خیلی حوصله م سر رفت😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌
به یه چیزی سرگرم شو که ‌چشات گرم خواب بشه من برای موبایل اینطوری ام گوشی به دست خواب میرم

من ۲ب بعد خوابم میبره کلا از ساعت ۷ب بعد منظورم بود ک شب میشه و تی وی هم هیچیییی نداره لامصب

امشب شوهرم دیر اومد ۷ خوابم برد تا ۹ونیم ک اومد خیلی حوصله م سر رفت😥

من هرشب شوهرم ۹ب بعد میاد

خیلی دوس دارم ولی زورم میاد ب کتاب پول بدم🙄🙄🙄

چرا منکه عاشق اینم همش کتاب بگیرم حتی اگه وقت خوندنشو فعلا نداشته باشم...میتونی عضو کتابخونه شی...هیچی مثل کتاب خوندن حال آدمو خوب نمیکنه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
برقص کتاب بخون ماسک بذار صورتت اگه متاهلی با همسرت فیلم ببین

هیچ فیلمی نیست بخدا

چرا منکه عاشق اینم همش کتاب بگیرم حتی اگه وقت خوندنشو فعلا نداشته باشم...میتونی عضو کتابخونه شی...هی ...

خیلییی دوس دارم کتاب اتفاقا کتابخونه نزدیک خونمونه