m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 عنوان کارمند بانک 146 بازدید | 11 پست دوستان از بین خانمای این سایت ، کی کارمند بانک هست؟ 1397/08/02 | 00:26 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 سوالت؟؟ کدوم بانک ؟لطفا صادقانه جواب بدی به این سوالم! با آزمون وارد شدید یا پارتی؟ ( راجب این قضیه ی سوالی دارم ازتون اگه با آزمون رفتید )اگرم پارتی بوده که با این قضیه کاری ندارم.
ستاره٨٥ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 6627 کدوم بانک ؟ لطفا صادقانه جواب بدی به این سوالم! با آزمون وارد شدید یا پارتی؟ ( راجب این قضیه ی سوال ... جريان استخدام من براي خيلي سال پيشه و آشنا داشتم تو بانك و استخدام شدم الانم احتمالا بدون پارتي نميشه جايي استخدام شد خداوندا مرا به حال خود رها مكن
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 سی سال پیش بابام بدون پارتی استخدام شد الان میدونم سالهاست بانک دولتی استخدام نداره و حتی با پارتیم نمیشه رفت گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 سی سال پیش بابام بدون پارتی استخدام شد الان میدونم سالهاست بانک دولتی استخدام نداره و حتی با ... الان این چه ربطی به سوال من داشت عزیزم!!!!!!؟
m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 جريان استخدام من براي خيلي سال پيشه و آشنا داشتم تو بانك و استخدام شدم الانم احتمالا بدون پارتي نميش ... موفق باشی عزیزم
liliasali عضویت: 1396/04/23 تعداد پست: 12534 الان این چه ربطی به سوال من داشت عزیزم!!!!!!؟ از یکی دیگه پرسیدی با پارتی استخدام شدی یا بی پارتی منم بهت گفتم بانکای دولتی تا جایی که میدونم بی پارتین اونم تو گذشته الان استخدام ندارن خوبی بهت نیمده بابا گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍♥️
m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 از یکی دیگه پرسیدی با پارتی استخدام شدی یا بی پارتی منم بهت گفتم بانکای دولتی تا جایی که میدونم بی پ ... کاش بقیه سوالم هم می خوندی تا متوجه منظورم بشی.
ستاره٨٥ عضویت: 1396/06/08 تعداد پست: 6627 از یکی دیگه پرسیدی با پارتی استخدام شدی یا بی پارتی منم بهت گفتم بانکای دولتی تا جایی که میدونم بی پ ... اتفاقا الان هر جا پارتي نباشه استخدام نميكنن من حدود ٢٠ سال پيش با پارتي استخدام شدم ديگه الان ببين چطوره؟؟ خداوندا مرا به حال خود رها مكن
m_sh_v_r مدیر استارتر عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 291 کو سوالت؟ طلب داری؟مگه وظیفمه بیام جواب کل سوالاتو بدم؟ یچیز پرسیدی جواب گرفتی میدونستم همونم ن ... برو خدا روزیت رو جای دیگه حواله کنه، شب خوش