2777
2789

همش با خودم میگم این چه زندگی گندی هست که دارم کاشکی بچه دار نمیشدم کاشکی راهی بود طلاق میگرفتم ولی با این بچه چطور، دوساله ازدواج کردم خونه از خودم ندارم همش تو فکر خونه ام احساس میکنم همیشه اجاره نشینم آخه پدرش هیچ ارثی نذاشته باید تا آخر عمرم بسوزم بسازم، همش به کسایی که وضعشون ازم بهتره حسوديم ميشه، همیشه به شوهرم میگم خسته ام از این زندگی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امان از این افسردگی...

عزیزم این افکار رو از خودت دور کن

ما از تو به غیر تو نداریم تمنا.... حلوا به کسی ده که محبت نچشیده.  🇵🇸🇮🇷 به نیت آزادی فلسطین ، نابودی ظالمین جهان و ظهور امام عصرمون یه صلوات بفرست 🌷🌷

خداروشکر کن تواین اوضاع سلامتین عزیزم

خدا روزی رسونه

به خاطر بسپار تا همیشه بدانی زیباترین منش آدمی مهر و محبت اوست پس محبت کنید  چه به دوست، چه به دشمن که دوست را بزرگ می‌کند دشمن را دوست ... 👤 #کوروش_کبیر

تنها راهش اینه که قدر چیزایی رو که داری و بدونی و هر روز واسه داشتنشون خدارو شکر کنی ؛واسه خودت زندگی کن همه که تو یه سطح نیستن عزیز دلم 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘

توقعتو از زنوگی کم کن عزیزم هرچقدررر غصه بخور قر بزنی همینه چیزی عوض نمیشه چ بسا از زندگیت و بزرگ شدن بچه ت لذت نمیبری به این فک کن بچه ت فقط یبار دوسالگیو تجربه میکنه همین روزاس شیرین زبونی میکنه بعدش بزرگ میشی دیگه اینانیس .....از چیزای کوچیک براخودت شادی بساز قرار نیس معجزه بشه ما خودمون شادی و خوشبختی و خلق میکنیم 

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄

دچار افسردگي بعد زايمان شدي

اينو به شوهرت بگو بجاي اينكه بگي خسته م از اين زندگي كه دركت كنه!

نميگم ناراحت نباش از مستاجر بودن ولي خيليا هستن نوه دانن باز مستاجرن اما اينجوري فكر نميكنن!

پس فكرتو با كمك شوهرت تغيير بده ببين باوركن شايد شعاري بنظر بياد اما بچه ت كه سالمه يعني خونه يعني ماشين يعني گنج!

وا مگه همه چیز پوله درسته سخته اما تحمل کن کم کم خدا بهت بهتربنا رو میدن والا الان خیلی ها دیدم پولدار هستن شوهرشون همش درحال خیانت کردن هستن

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

نیمه پره لیوانو ببین

بری بیمارستان سرطانیا نازاییا سوختگبا میفهمی چقد خوشبختی

دوستم ماشینو طلاهاشو فروخت تا بچش رو مداوا کنه

همسایمون زندگی حتی فرششو فروخت تابچشو ببره خارج مداوا کنه

صابخونمون مغازه هاشو فروخت تابتونه ماهی ی تومن امپول بزنه ب زنش ام اس گرفته

من پرایدمونو فروختیم تابتونم خرج عمل شوهرمو بدم

دوستم تا الان 50میلیون خرج کرده و لچه دارنمیشه مدام سقط میکنه

خیلی چیزا هس

چرا خوبیارو نمیلینی

خونه و ماشین هیشکیو خوشبخت نکرده