2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرم پنجاه روزشه، خوابش شدید کم و سبک

همشم تو خواب صدا میده

زور میزنه. باباش اون اتاقه ، من و بچه این اتاق 

بنده خدا میخواد بره سر کار. خیلی سخته که نظم زندگیم ریخته بهم و جدا می‌خوابیدم.

وقتی هم با مکافات خوابوندم باید دستم زیر بالشتش باشه تا وینگه داد تکون بدم ،بیدار نشه 

پسرم پنجاه روزشه، خوابش شدید کم و سبک همشم تو خواب صدا میده زور میزنه. باباش اون اتاقه ، من و بچه ...

اشکال نداره منم شرایطم همینطور بود تا 6ماهگی به بعد روال عادی شد.والا قبلش شوهرم یه جا ماهم یه جا میخوابیدیم

اشکال نداره منم شرایطم همینطور بود تا 6ماهگی به بعد روال عادی شد.والا قبلش شوهرم یه جا ماهم یه جا می ...

همه ترسم بخاطر وضعیت بد جامعه هست

میترسم از خیانت از سرد شدن زندگیم

من امروز دارم خونه رو نظافت میکنم غروب عموی شوهرم میخواد بیاد دیدن بچه،همون اول نیومده😑. شبم میخوام برم خونه ی مامانم اینا یه ذره جارو برقی میکشم میام بغل میکنم یه ذره طی میزنم سرامیکا رو دوباره بدو بغل کن از پا افتادم والا😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥

اگر از دیده ی کوته نظران افتادیم                               نیست غم صحبت صاحب نظری ما را بس