2777
2789
عنوان

قهر

153 بازدید | 11 پست

دیشب دعوای بدی واشتم باشوهرم. البته من با ارومی شروع کردم ولی اینجوری شد. از وستش خیلی ناراحتم ولی گوشیشو چندبار کوبید زمین و شکست. باهم قهریم ولی اصلا انلاین نشده.دلم الان سوخت براش. 😞 همیشه دارم تاوان دلسوزیمو میدم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلت نسوزه منم چندوقت پیش طلاهم فروختم ماشین پوکیده بخرم واسه خودم شوهرم میگفت بمیری ماشینمو نمیدم دستت اسم ماشینمو نیار تازشم راضی نمیشد خودمم بخرم بزور راضیش کردم طلاهم بفروشم یه ماشین پوکیده بخرم دستم راه بیفته بعدیه هفته اومد گفت پنج میلیون بدهی دارم قرۻ میدی دلم سوخت دادم دو روز بعدش گفت ماشین دو میلیون خرجشه میدی دادم بعدگفتم بقیه پولو بده گفت هیچیش نمونده😓 الانم باتمام پرویی میگه میخوام برم مو بکارم 😒گفتم واسه بدهی و ماشین پول نداشتی الان برای مو کاشتن داری پول منو بده بهش برخورد گفت کی بشه از زیر دینت دربیام😒

دلت نسوزه منم چندوقت پیش طلاهم فروختم ماشین پوکیده بخرم واسه خودم شوهرم میگفت بمیری ماشینمو نمیدم دس ...

وا چرا مردا انقدر پرروشدن؟؟؟ شوهر منم بااینکه کلی بهش پول دادم جلو خانوادش میگه همکارم زن معلم میخوادبگیره دیگه راحته از خرج زنش

.منم گفتم نخیر اون واسه خودش جمع میکنه،دلم خنک شد

اره بخدا.دیگه تموم شدولی

حالا من هی دارم حرص میخورم پول منو برده بدهی داده ماشینشو تعمیرکرده تا یه چی بگم هم اقا بهش برمیخوره هرروزم دنبال کاشت مو و ایناس همش میاد نشونم میده ببین خوبه کارش چندبارم گفتم راضی نیستما اول پول منو بده عین خیالش نیس😒