20 روزه بچم اسهاله بردم مرکز طبی دو روز نگه داشتن بدون اینکه خوب بشه مرخص کردن ترو خدا راهنمایی کنید مامانا کجا ببرمش خوب باشه بچم جلو چشمم داره پر پر میشه دست و بالمم تنگه نمیتونم ببرم خصوصی😭😭😭
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسر من ویروس دست و پا و دهان گرفت ده روز اسهال بود با یه دارویی از شرکت دینه که پودر بود و کته ماست و اینجور چیزا میگذروندم روزاشو... خیلو روزای سختی بود یادمه روزی یه بسته پوشک 33 تایی مصرف میشد
عزيزم تو گوگل حرفاي روازاده راجع به اسهال رو سرچ كن دقيقا انجام يده أصلا سخت نيس واقعا يك روزه خوب ميكنه دختر من دو سال و نيمشه اسهال داشت واقعا در عرض يك روز حل شد
شنیدم سیب زمینیو تو شیر آبپز کنی بدی بخور زودی اسهال بند میاد.من واسه آدم بزرگا داخل هسته آبالو رو پودر میکنم به اندازه یه نوک ق چ میریزم تو آب جوش سرد شده زودی بند میاره.به بچم از سه سالگی دادم.کوچکترو نمیدونم.سعی کن نون و ماکارونی و هر چیز که از گندم درست میشه بهش ندی اسهالو بدتر میکنه.بادوم و با پوست پودر کن بریز تو آب جوش دم کن شیرشو بده بخوره