2777
2789
عنوان

بچم رفت تو 😢nicu

5587 بازدید | 43 پست

سلام،دوستان من کیسه ابم تو 33 هفته و 5 روز ترکید بچم زود بدنیا اومد😫

بردنش تو دستگاه،توروخدا کسی بچش اینجوری بوده?خیلی نگرانم ک بچم سالم میمونه یا نه😣

خیلیییی دعا کنین

سالم ميمونه به خدا توكل كن براش صلوات ميفرستم❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون همتون،خیلی ممنون،دعا کنین دیگ،میترسم،خودم مرخص شدم اومدم خونه،نی نیم مونده اونجا😩

مامانش بمیره براش ک دستمم بهش نخورده مونده اونجا ،شیرمم نمیخوان فعلا،بدستای کوچولوش سرم میزنن😓

قربون همتون،خیلی ممنون،دعا کنین دیگ،میترسم،خودم مرخص شدم اومدم خونه،نی نیم مونده اونجا😩 مامانش بمی ...

بچه من 1 ماه موند اونجا...از ته دل درکت میکنمممم...شیرتم بدوش بزار فریزر نزار خشک شه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بچه من 1 ماه موند اونجا...از ته دل درکت میکنمممم...شیرتم بدوش بزار فریزر نزار خشک شه

الهی عزیزم الان نی نیت خوبه??از امشب میخوام بدوشم،تجربه هاتونو میگین راجع ب شیردوشیدن

عزیزم ۳۳ هفته خوبه دیگه فوقش یکهفته تو دستگاه باشه میشه بپرسم چرا کیسه ابت پاره شد؟

بخدا نمیدونم چرا پاره شد خیلی یهووویی،شاید بخاطر ناراحتی و استرسی ک کشیدم اینجوری شدم،مامانم عمل قلب کرد منم خیییلی ناراحت بودم ک دیگ یهو صبح پاشدم دیدم اب برداشته همه جارو😔