2777
2789
عنوان

بچم رفت تو 😢nicu

5586 بازدید | 43 پست

سلام،دوستان من کیسه ابم تو 33 هفته و 5 روز ترکید بچم زود بدنیا اومد😫

بردنش تو دستگاه،توروخدا کسی بچش اینجوری بوده?خیلی نگرانم ک بچم سالم میمونه یا نه😣

خیلیییی دعا کنین

سالم ميمونه به خدا توكل كن براش صلوات ميفرستم❤️❤️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قربون همتون،خیلی ممنون،دعا کنین دیگ،میترسم،خودم مرخص شدم اومدم خونه،نی نیم مونده اونجا😩

مامانش بمیره براش ک دستمم بهش نخورده مونده اونجا ،شیرمم نمیخوان فعلا،بدستای کوچولوش سرم میزنن😓

قربون همتون،خیلی ممنون،دعا کنین دیگ،میترسم،خودم مرخص شدم اومدم خونه،نی نیم مونده اونجا😩 مامانش بمی ...

بچه من 1 ماه موند اونجا...از ته دل درکت میکنمممم...شیرتم بدوش بزار فریزر نزار خشک شه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  
بچه من 1 ماه موند اونجا...از ته دل درکت میکنمممم...شیرتم بدوش بزار فریزر نزار خشک شه

الهی عزیزم الان نی نیت خوبه??از امشب میخوام بدوشم،تجربه هاتونو میگین راجع ب شیردوشیدن

عزیزم ۳۳ هفته خوبه دیگه فوقش یکهفته تو دستگاه باشه میشه بپرسم چرا کیسه ابت پاره شد؟

بخدا نمیدونم چرا پاره شد خیلی یهووویی،شاید بخاطر ناراحتی و استرسی ک کشیدم اینجوری شدم،مامانم عمل قلب کرد منم خیییلی ناراحت بودم ک دیگ یهو صبح پاشدم دیدم اب برداشته همه جارو😔