2777
2789

۲ساله ازدواج کردم خونواده شوهرم پشیمونبودن ۳ ماهه رفتن، شوهرم وقتی رفتن باهام دعوا میکرد مبگف مقصر  تویی که رفتن، تو اومدی که رفتن،درحالی که مادر و خارش همیشه بهش حرص میدادن...مامانشهم ناسازگاری،خودشون خونه داشتن کرایهمیدادن به خونه خللی، برا اون رفتن، الان شوهرم همش میگه خیلی دلتنگ باباش، میگم منم خونواده دارم که سالی  یکی دوبار میبینم، تو زود زود میبینی، تازه ارتشی امسال انتقالی میدن به احتمال زیاد خودشون،،همیشه بلخره نزدیک خونواده میشه، منم گفتنی منم خونواده دارم، اما مثل تو نمیگم همش دلتنگم، اونوقت عصبی میشه میگه مقایسه میکنی...دیگه به تو میگم حرفامو میگه، میگم من و تو یه خونواده هستیم ، اونم یه خونواده...اما میخواد اونم باسن...

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کجاشونفهمیدین???!شوهرم میخواد خونواده خودش پیشمون باشن همیشه تازه عز پیشمون رفتن، همش میگه دلتنگ بابامم، منن گفتنی من و تو یه خونواده ایم و منم یه خونواده دارم اما مثل تو همش نمیگم دلتنگم، دعوا میکنه، درحالیکه من خونوادمو سالی ۲ بار بیشتر نمی‌بینم، اما اون انتقالی میدن شهر خونوادش...

میشود روزی دوباره از ته دل بخندم!؟ چشمانم هر روز نبارد...ای روزگار فقط زندگی آرام و کنار مادر میخاهم، مرده متحرک نمبخاهم...شاهزاده رویاهام زندگیم را سیاه کرد...
منم شوهرم با اینکه روزی دوبار حداقل مامان باباشو میبینه خیلی بیتابی میکنه از وقتی از خونشون فرار کرد ...

هرکاری بش میگن انجام میده تا خوشحال بشند حتی پدرش بش گفته بود با جاریم رابطه دوستانه وگرم داشته باشه و بره خونش شوهرم دوباره داشت میرفت با جاری خرابم،من کع میگفتم نرو با این زنه میگفت من بخاطر تو دل زنه داداشم رو نمیشکنم😰