orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 عنوان ماسک صورت 184 بازدید | 5 پست بچه ها یه جا تو تاپیکاتون خوندم نشاسته به صورت بزنید پوست خیلی صاف و یکدست میشه ،نشاسته چی منظور هست ؟؟؟ میخوام برم نشاسته بگیرم بگم نشاسته چی ؟؟ نشاسته ذرت ، ؟گندم ؟؟ گل ؟؟ 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹 1397/08/01 | 17:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ferferi1919 عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 4487 والا من ک نمیدونم اون ولی یه من عسل زدم رو صورتم میرم بشورمش😑 ❤Rühümünşevģine íhťiyâjivâr💜
behsamohammadi عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 2638 من رفتم عطاری گفتم نشاسته میخوام.اونم داد اقرار میکنم کہ خدایم فقط توئی*ھر آنچہ ماندہ است برایم،فقط توئی*شاھدترین بہ خلوت شب ھای تارِ من*سامع ترین بہ زمزمہ ھای نزارِ من*طوفان غم ز گریہ جدایم نمیکند*موج است، موجِ غم کہ رھایم نمیکند*انگار کہ روضہ ای بہ دلم دم گرفتہ است*بغضی ھزار سالہ گلویم گرفتہ است*چشمم بہ لطف توست اگر زندہ ام ھنوز*عاصی و روسیاہ،ولی بندہ ام ھنوز۔۔۔پروردگارِ یوسفِ تنھا درون چاہ* فریادرس ترین بہ غمِ قلبِ بی پناہ*پروردگارِ یونسِ در عمقِ آبھا*پروردگارِ قلبِ رئوفِ رباب ھا*پروردگارِ مردمِ شب ھای انتظار*پروردگارِ چشم بہ راھانِ بی قرار۔۔۔۔
sarneveshman عضویت: 1396/09/03 تعداد پست: 3171 این نشاسته ک واسه بچه ها درست میکنیم چیه اسمش?? گر نگهدار من آن است که من میدانم. شیشه رادربغل سنگ نگه میدارد
orkidehh مدیر استارتر عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 2150 این نشاسته ک واسه بچه ها درست میکنیم چیه اسمش?? نمیدونم والا 🤔 🌸برای حاجتم یه صلوات مهمونم میکنید🌹🌹🌹