2777
2789
عنوان

کودکان باهوش

198 بازدید | 14 پست

خانوما کسی بسته نابغه های کوچک رو از موسسه کودکان طلایی دکتر روح الله سلیمانی خریداری کرده؟ یا واسه هوش بچه تون چیکار کردین ؟ بیاین با هم راهکارا رو به اشتراک بزاریم

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

من بسته تقویت هوش جنین همین موسسه رو تهیه کردم الان دخترم یک سال و دوماهه اس از نظر گفتاری نسبت به اطرافیان خیلی جلوتره بعضی واکنش هاش حتی خودمو هم به وجد میاره

من بسته تقویت هوش جنین همین موسسه رو تهیه کردم الان دخترم یک سال و دوماهه اس از نظر گفتاری نسبت به ا ...

مثلا چکار میکنه؟ این بسته چی هست

فقط با تو عشقم میتونم آروم شم ...بازم مثله هر شب بیا تو آغوشم...رو هر کی به جز تو چشامو میبندم...تو رو میبینم تو آیندم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

الان بسته نابغه های کوچک رو تهیه کردم ولی فلش کارتهای بازی ریاضی رو نمیدونم چطوری تهیه کنم کسی میتونه کمک کنه

مثلا چکار میکنه؟ این بسته چی هست

مثلا گفتاری هنوز یک سالش نشده بود اب بده رو میگفت یا اینکه روز سوم وقتی شیر میخواست حالت مه مم میگفت یا وقتی بابا میگفتم باباشو نگاه میمرد وقتی هم مامان خودمو نگاه میکرد اینا برا همون روزای اول بود

چرا میخوایی بچه تون باهوش شه ؟ واقعا برام سواله ، مثلا قراره چه اتفاقی بیوفته ؟

ببین اینجا فقط بازیه آموزش نیست همه بچه ها باهوشن منتها هر بچه ای تو یه زمینه ی خاصی که باید کشف بشن اینکه من میگم اینکارو میکرد اصلا هیچ کاری نکرده بودم فقط نتایج کارایی بود که تو بارداری انجام داده بودم پس میشه فهمید بدون فشار میشه استعداد بچه ها رو کشف کرد

خدا بچه ت رو حفظ کنه ولی تا چهل روز بینایی بچه در حد نور و سایه ست و نگاه کردن سمت باباش اغراقه!

چون شما ندیدی فک میکنی اغراقه ولی با راهکارهایی که تو بارداری انجام میشه این اتفاق میفته 

روز سوم تولدش    

بله روز سوم تولدش یه حالت مه ممم میگفت طپزی واضح بود که وقتی کسی میومد دیدنم مادرم همش میگفت شیرش بده که چیزی نگه

دوست من من میگم چند روز اول از فاصله نزدیک فقط هاله اشکال رو مبینه ربطی هم به هوش نداره به ساختمان چ ...

ببین عزیز من کاری به دید نداره اون موقع از حس ششم استفاده نیکنه اینکه سرشو میچرخونه صرف دیدن نیست منظورم این بود که میشناخت باباشو و همچنین حضور مامان باباشو حس میکرد 

اینکه میگن بچه رو خواب میکنم همینکه بلند شم از کنارش بیدار میشه همینه هم بوی مادر رو حس میکنه هم حضورشو 

من این تایپیک رو نزدم که ثابت کنم این چیزا هست اگه درست تایپیک رو بخونید گفتم دور هم جمع شیم از تجربیات هم استفاده کنیم واسه تقویت هوش بچه مون