2821
2789
عنوان

بارداری دوم

145 بازدید | 12 پست

سلام دوستان من ۳۸ سالمه ۳ ساله دارم تلاش میکنم برای فرزند دوم..پسرم ۸ سالشه و دوست دارم یکی دیگه باردار بشم تا پسرم تنها نباشه منتهی تو این سه سال هیچ نتیجه ای نگرفتم دکتر هم میرفتم لترازول  کلومیفن میخوردم و آمپولاشم میزدم.ایندفعه دکتر برام عکس رنگی نوشته خیلی مضطربم.خیلی داره دیر میشه از ۳۵ سالگی دارم تلاش میکنم... سه سال گذشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یکم دیره ولی خب میشه باید درمانتون رو کامل ادامه بدید یا برید ای یو ای.دو تا خواهرشوهرای من تو سن ۳۹ و ۴۱ سالگی باردار شدن و بچه هاشونم خیلی سالم و باهوشن.میشه تا ۴۵ هم امکان حاملگی هست ولی سخته دیگه

هر چی آرزوی خوبه مال تو ...

والله بچه اولم در واقع ۵ روزه بود از دست دادمش تو ۲۶ سالگی باردار شده بودمش و بعد پسرمو تو ۳۰ سالگی زایمان کردم واسه همین دیر شد بین دوبارداری کمی فاصله و چندتا بیماری داشتم که باید درمان میشد

امان از این مریضی من یکی تو 24سالگی آوردم شیش سال بعد یکیو حامله شدم قلب نداشت خودش سقط شد سال بعد دوباره همین وضعیت تکرار شد تا 32سالگی حامله شدم خداروشکر سالم بدنیا اومد الان دوتا دختر دارم خیلی دلم میخواد یه پسر داشته باشم الان میگم شاید دیر باشه البته هیچ اقدامی تاحالا نکردم

شایدمشکل ازشوهرته دوست منم بعدسه سال ازاین دکتر ب اون دکتروتلاش برای بچه دوم معلوم شومشکل ازشوهرش بوده هرچندبروزنمیداد

اگر مخالف نظرمنی لطفاریپلای نکن باتشکر😏😏Live the moment now😉😉😉
شایدمشکل ازشوهرته دوست منم بعدسه سال ازاین دکتر ب اون دکتروتلاش برای بچه دوم معلوم شومشکل ازشوهرش بو ...

نه اونم آز اسپرم داد هیچ مشکلی نداشت.اینم بگم من سال ۹۲ تیروییدمو برداشتم بخاطر اینکه تو لارداری قبلیم گواتر گرفتم.دکتر زنانم برام الان عکس رنگی از رحم نوشته که فردا باید برم انجام بدمش

راست میگه شوهرت یه آ زمایش اسپرم بده خواهر منم مثل شما بود دکتر حالیش نبود رفت یه دکتر دیگه گفت شوهرت آ زمایش بده معلوم شد واریکوسل داره عمل کرد الانم بچه دار شدن

راست میگه شوهرت یه آ زمایش اسپرم بده خواهر منم مثل شما بود دکتر حالیش نبود رفت یه دکتر دیگه گفت شوهر ...

گفتم که اونم آز داد مشکلی نداشتش.

حالا شما در مورد عکس رنگی رحم چیزی نشنیدین؟