2777
2789

خب چه کاریه عزیزم  هرتایمی از بارداری هستی از الان شروع کن 

فقط 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون قدیم بود که بقول شوهرمن بالاخره خدا بهمون رحم‌کرده همینم‌که هستیم خوبه آخ مادرشوهرم بهمون گیرمیداد که این غربالگری و اینهمه دوادکتر چیه که میرین مگه ما بچه نزاییدیم ازینا نداشتیم شوهرمم برگش گف آره زاییدین ولی اونجوری زاییدین دیگه

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘
آخه از اسید فولیک مطمئن نیستم میترسم مصرفشم ضرر داشته باشه

عزیزم مگه شما دکتری که میگی مطمئن نیستم؟

مگه از بقیه دارو ها مطمئنی!

بهتره به حرف دکتری که بهش مراجعه کردی و معتمدته  و درسشو خونده گوش بدی نه چیزایی که شنیدی!!!

خدا قراره به من يه ني ني سالم و صالح بده شايدم دوقلو يا سه قلو🙋🏻‍♀️😍گر نگهدارِ من آن است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد😍❤️😇
اون قدیم بود که بقول شوهرمن بالاخره خدا بهمون رحم‌کرده همینم‌که هستیم خوبه آخ مادرشوهرم بهمون گیرمید ...

وای این مادر شوهر من میگی الکی چرا میری ما نرفتیم چی شد تازه می‌گفت کم قرص بخور خطر داره گفتم ویتامین چه ضرر خوب بعد بارداری آدم کمبود داشته باشه میگه الکی 

اسیدفولیک فقط تنها ضرری که داره اینه که توبضی بچه‌ها بیش‌فعالی میاره البته اگ زمینه‌شوداشته‌باشه بچه 

کالری‌چیست؟موجود 👻بیشعوریست‌که‌شبامیره‌توکمد‌لباسا👗👚روتنگ‌میکنه...    خدایا👐ازوزنم بکاه وبرشادیهایم‌بیفزا،برشادیهایم نیفزودی‌هم نیفزودی ولی‌وزنمو‌ یه‌کاریش بکن؛نوکرتم😘

من از قبل بارداری بعدش همه  قرص های که دکترم داد خوردم تازه از بهداشتم نگرفتم دکترم گفت خوب نیست خداروشکر همه بچه ام نرمال تازه سونو رفتم سر 6هفته قلبش تشکیل شده بود همه چیزو سروقت کامل بود خداروشکر