2777
2789
عنوان

طلاهام

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 41 پست

اخه از دست شوهرم ناراحتم.سر این چیز به این الکی هی تو دلم غصه و ناراحتی درست کردم.زندگیم الکی سرد میشه خب.با اینکه کلا طلاها مال خودمه بازم منتظر اینم شوهرم برام عوض کنه.چون خودم کسی رو ندارم.و در ضمن نپیخوام شوهرم ناراحت بشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

راستش منم از وقتی تازه عروس بودم تا الان چیزی جز حلقه ننداختم.فکرنمیکنم اونقدر اهمیت داشته باشه این ...

من خانم هایی میشناسم ک وقتی مبینمشون واقعا معنی واقعی زندگی را میفهمم.با اینکه شاغل هستن و پست و سمتهای مهم دارن و درامد های عالی اصلا طلا به خودشون اویزون نمیکنن خیلی ساده لباس میپوشن.بیشتر طلا را توی قشری میبینم که میخوان خودشون را مطرح کنن.البته با احترام به همه طلا دوست های عزیز. اینم بگم بنظرم پوشیدن طلا جا و مکان داره.و بیشتر هم تو خونه باشه بهتره.اگه ادم برا دل خودش میخاد بپوشه نه چشم مردم.

............

اخه از دست شوهرم ناراحتم.سر این چیز به این الکی هی تو دلم غصه و ناراحتی درست کردم.زندگیم الکی سرد می ...

حالا عجله نكن واقعا مساله ي بزرگي نيست اونقدري اهميت نداره

مردا فكر اقتصاديشون بهتر كار ميكنه حتما يه چيزي ميدونه عزيزم صبر داشته باش 

با فكـرت رو لبٰــام يِ لَبخَنــ☺️ــد ميـاد ...  ❣️
ولي انصافا بعضي ار لوله بخاريا و طنابا خيلي شيكن.البته من چيزي دستم نميكنم.دستم خالي باشه راحتترم.

هر چی به انداز نه عقده و جلب توجه

از بچه گی بهمون گفتن همه رو دوست داشته باش حالا که بزرگ شدیم میگن اونایی که دوست داری فراموش کن....
من خانم هایی میشناسم ک وقتی مبینمشون واقعا معنی واقعی زندگی را میفهمم.با اینکه شاغل هستن و پست و سمت ...

اره..درسته.من واقعا یادم نمیاد طلا انداخته باشم. راستش اصلا دوست هم ندارم..نمیدونم چرا کلا حسی به این چیزا ندارم

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️
خب النگو ماخواااام😐

خب علاقته عزیزم حق میدم بهت. اما سعی کن به چیزای مهمتر فکر کنی فداتشم❤️❤️❤️

من یه آدمِ همیشه خوشحااااالم😍/آورده دنیا یه دونه، اون یه دونه پیش منه😌💑/ من شادی و لذت را در ساده‌ترین چیزهای زندگی پیدا می‌کنم😍❤️
ولي انصافا بعضي ار لوله بخاريا و طنابا خيلي شيكن.البته من چيزي دستم نميكنم.دستم خالي باشه راحتترم.

من دوست دارم طلای شیک زیادهست من با اسمم دستبند دارم ظریف یا پلاکم اسم خودم وهمسرم طلای ظریف زیباست من طلاهام سفیدن وظریف یاطلایی وسفیدظریف 

اگر یار با وفا و صادق باشد😍و عشق👑 می تواند دوبال پروازباشد👯‍♀️از زمین خاکی تاعرش خدا🎑