۱۰ ماه پیش عروسیمون بود.همه ی النگوهای مجردیمو با چند تا رو که اقوام خودم هدیه دادند تو باشگاه در اوردم که با یک ست النگوی شکیل عوض کنیم.شوهرم انقدر بهانه اورد. تا طلاها این قدر گرون شده.الان من تازه عروسم اصلا طلا دستم نیست.مامانمم که مریض احواله .کسی رو ندارم برام طلا بخره به جاش.شوهرمم که قبول نمیکنه.چه کار کنم
اخه از دست شوهرم ناراحتم.سر این چیز به این الکی هی تو دلم غصه و ناراحتی درست کردم.زندگیم الکی سرد میشه خب.با اینکه کلا طلاها مال خودمه بازم منتظر اینم شوهرم برام عوض کنه.چون خودم کسی رو ندارم.و در ضمن نپیخوام شوهرم ناراحت بشه
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
راستش منم از وقتی تازه عروس بودم تا الان چیزی جز حلقه ننداختم.فکرنمیکنم اونقدر اهمیت داشته باشه این ...
من خانم هایی میشناسم ک وقتی مبینمشون واقعا معنی واقعی زندگی را میفهمم.با اینکه شاغل هستن و پست و سمتهای مهم دارن و درامد های عالی اصلا طلا به خودشون اویزون نمیکنن خیلی ساده لباس میپوشن.بیشتر طلا را توی قشری میبینم که میخوان خودشون را مطرح کنن.البته با احترام به همه طلا دوست های عزیز. اینم بگم بنظرم پوشیدن طلا جا و مکان داره.و بیشتر هم تو خونه باشه بهتره.اگه ادم برا دل خودش میخاد بپوشه نه چشم مردم.